|
| Laks i stanniol Fra : David Rasmussen |
Dato : 15-02-04 00:46 |
|
Uhm! Stanniol! :)
Anyway...
Er der nogen der har nogle gode ideer til hvordan man kan dampe
laksebøffer, evt. i stanniol? Dvs. hvilke grøntsager er lækre at lægge
ved, og hvilke andre ting? Jeg forestiller mig at olivenolie, salt,
peber, porre, peberfrugt, ingefær, citron, chili f.eks ville være
lækkert. Men er der andre bud?
/David
| |
bornholmkt (15-02-2004)
| Kommentar Fra : bornholmkt |
Dato : 15-02-04 10:14 |
|
"David Rasmussen" skrev d. 15-02-04 00:46 dette indlæg :
> Uhm! Stanniol! :)
>
> Anyway...
>
> Er der nogen der har nogle gode ideer til hvordan man kan dampe
> laksebøffer, evt. i stanniol? Dvs. hvilke grøntsager er lækre at lægge
> ved, og hvilke andre ting? Jeg forestiller mig at olivenolie, salt,
> peber, porre, peberfrugt, ingefær, citron, chili f.eks ville være
> lækkert. Men er der andre bud?
>
> /David
hej David. Jeg kan godt lide laksebøffer i staniol med de danske
vintergrøntsager.Lav fine strimler af kartoffel, gulerødder,
pastinakker, persillerødder,selleri,porre, eller snit fint på maskine.
tryk evt. væske af of bland med salt og hvidt peber. Form " bøffer " af
balndingen og brun dem hurtigt i lidt olie på en pande. Læg en
grøntsagsbøf på et sykke staniol, læg en laksebøf ovenpå, drys med salt
og peber og steg i ovn til de er mødre. Server med slat og evt. en god
hollandaisesauce hilsen Bornholmkt
--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"
| |
Cowspot (15-02-2004)
| Kommentar Fra : Cowspot |
Dato : 15-02-04 12:06 |
|
Hej David
Prøv denne opskrift
http://www.augustenborgsopskriftsamling.dk/opskrifter/1086.htm
Det smager hamrende godt
God appetit
Cowspot
"David Rasmussen" <david.rasmussen@gmx.net> skrev i en meddelelse
news:c0mbce$9dp$2@news.net.uni-c.dk...
> Uhm! Stanniol! :)
>
> Anyway...
>
> Er der nogen der har nogle gode ideer til hvordan man kan dampe
> laksebøffer, evt. i stanniol? Dvs. hvilke grøntsager er lækre at lægge
> ved, og hvilke andre ting? Jeg forestiller mig at olivenolie, salt,
> peber, porre, peberfrugt, ingefær, citron, chili f.eks ville være
> lækkert. Men er der andre bud?
>
> /David
| |
Rinnie Ilsøe (16-02-2004)
| Kommentar Fra : Rinnie Ilsøe |
Dato : 16-02-04 08:58 |
|
"David Rasmussen" <david.rasmussen@gmx.net> wrote in message
news:c0mbce$9dp$2@news.net.uni-c.dk...
> Uhm! Stanniol! :)
Hej David
Her er en ret simpel men meget lækker. -En opskrift der går rent ind ved
folk der kan li' fisk:
Rød, gul og grøn peberfrugt i små tern, tomat skåret ud, ½ tsk. kærgården,
et lille drys salt og peber og så i ovnen.
Rinnie
| |
Karina og Christian (16-02-2004)
| Kommentar Fra : Karina og Christian |
Dato : 16-02-04 15:26 |
|
"Rinnie Ilsøe" <reklame@flatcoated-retriever.dk.invalid> wrote in message
news:c0pt7s$d86$1@jarjarbinks.mobilixnet.dk...
[klip]
> Her er en ret simpel men meget lækker. -En opskrift der går rent ind ved
> folk der kan li' fisk:
>
> Rød, gul og grøn peberfrugt i små tern, tomat skåret ud, ½ tsk. kærgården,
> et lille drys salt og peber og så i ovnen.
Hejsa Rinnie
Kan jeg mon lokke dig til at skrive detaljerne ned - altså mængde, tid i
ovenen, grader og alt det her. Det er med skam, jeg må erkende, at mine
evner i et køkken - særligt dem, der gælder improvisation kan ligge på et
meget, meget lille sted, men dit forslag lyder altså rigtig godt, og jeg vil
rigtig gerne forsøge mig med det - med din hjælp
Karina
| |
Rinnie Ilsøe (17-02-2004)
| Kommentar Fra : Rinnie Ilsøe |
Dato : 17-02-04 19:06 |
|
"Karina og Christian" <vaksFJERNDETTE@krudt.dk> wrote in message
news:4030d30b$0$24719$ba624c82@nntp03.dk.telia.net...
> Hejsa Rinnie
>
> Kan jeg mon lokke dig til at skrive detaljerne ned - altså mængde, tid i
> ovenen, grader og alt det her. Det er med skam, jeg må erkende, at mine
> evner i et køkken - særligt dem, der gælder improvisation kan ligge på et
> meget, meget lille sted, men dit forslag lyder altså rigtig godt, og jeg
vil
> rigtig gerne forsøge mig med det - med din hjælp
Ja selvfølgelig... Det lydder til du har det som mig og den dér er den
eneste jeg selv har fundet på! *G*
Til 4 laksestykker bruger jeg genre hvad der svarer til 2 peber-frugter,
altså ca. ½ for hver laksestykke!
Hvis vi siger du skal lave til 4 personer så...
2/3 Rød
2/3 gul
2/3 grøn peber
skæres så i små tern på ca. ½x½ cm. og puttes oven på laksen i folie-stykket
(1 laks pr. folie).
Jeg bruger ca. ½-1 tomat pr. laks alt efter størrelse. Det skal også bare
oven i laksen.
Så smidder jeg en lille teskefuld kærgården på, et lille drys peber og et
lille drys salt og så i ovnen på 180 grader i ca. 20 minutter!
Spiser normalt kun hvidløgsflutes til da grøntsagerne er tilbehør i sig
selv!
Rinnie
| |
Karina og Christian (18-02-2004)
| Kommentar Fra : Karina og Christian |
Dato : 18-02-04 20:55 |
|
"Rinnie Ilsøe" <reklame@flatcoated-retriever.dk.invalid> wrote in message
news:c0tlfn$1ecr$1@jarjarbinks.mobilixnet.dk...
[klip]>
> Ja selvfølgelig...
Tusind tak
> Det lydder til du har det som mig og den dér er den
> eneste jeg selv har fundet på! *G*
Du er da sej
Karina
| |
David Rasmussen (17-02-2004)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 17-02-04 19:19 |
|
David Rasmussen wrote:
> Uhm! Stanniol! :)
>
> Anyway...
>
> Er der nogen der har nogle gode ideer til hvordan man kan dampe
> laksebøffer, evt. i stanniol? Dvs. hvilke grøntsager er lækre at lægge
> ved, og hvilke andre ting? Jeg forestiller mig at olivenolie, salt,
> peber, porre, peberfrugt, ingefær, citron, chili f.eks ville være
> lækkert. Men er der andre bud?
>
Jeg endte med at lave dem med porre, revet ingefær, hvidløg, chili i
tynde strimler, citronskiver, forskellige peberfrugter, tomatskiver og
en klat god fed creme fraiche, og salt og godt med peber. Det smagte
guddommeligt.
Jeg overvejer om man kunne have gjort noget med peberrod?
/David
| |
|
|