|
| rødkålen er bitter... Fra : Camilla Maria Anders~ |
Dato : 11-02-04 18:35 |
|
Hej,
jeg har været ved at lave hjemmelavet rødkål, men den er meget bitter synes
jeg - den smager ikke af eddike, det er ikke sådan en slags bitter, men en
ret ubehagelig bitter smag. Den er lavet med rødkål, vand, hvidvinseddike
(jeg havde ikke andet), æbler og sukker.Hvad kan det skyldes, og er der
noget jeg kan gøre ved det?
på forhånd tak,
Camilla
| |
Louise Lykke Brix (11-02-2004)
| Kommentar Fra : Louise Lykke Brix |
Dato : 11-02-04 20:26 |
|
Hej Camilla
Selv har jeg ingen personlige erfaringer med at sylte rødkål, men er dog
vokset op med hjemmelavet rødkål. Min far plejer altid at tilsætte
ribssaft (selvfølgelig også hjemmelavet) når han laver rødkål og det kan
måske være sådan noget sødt der mangler i din rødkål?
Med venlig hilsen Louise
| |
Frank Løkkegaard (11-02-2004)
| Kommentar Fra : Frank Løkkegaard |
Dato : 11-02-04 21:17 |
|
"Camilla Maria Andersen" <miles@post.cybercity.dk> writes:
>jeg har været ved at lave hjemmelavet rødkål, men den er meget bitter
>synes
>jeg - den smager ikke af eddike, det er ikke sådan en slags bitter, men en
>ret ubehagelig bitter smag. Den er lavet med rødkål, vand, hvidvinseddike
>(jeg havde ikke andet), æbler og sukker.Hvad kan det skyldes, og er der
>noget jeg kan gøre ved det?
Hæld noget frugtssødme ved - enten en lille flaske ribssaft eller noget
ribsgelé.
Vælger du saft skal du ganske enkelt give din rødkål et opkog i saften og
lade lidt af den blive ved i glassene. Vælger du ribsgelé (eller en
hvilken som helst anden god gelé) kan du fint vente til du skal bruge
kålen. Så hælder du bare op i den rgyde du skal varme kålen i, smider en
ordentlig klat gelé ved, varmer op og voila, den er hjemme!
--
Frank Løkkegaard
Tlf. 75 51 43 11 * Fax 75 51 47 11 * Mobil 26 39 73 11
Et hus uden bøger er fattigt, også når skønne tæpper dækker dets gulve og
kostbare tapeter og billeder væggene. Hermann Hesse
| |
Camilla Maria Anders~ (12-02-2004)
| Kommentar Fra : Camilla Maria Anders~ |
Dato : 12-02-04 10:12 |
|
Tak for rådet, jeg vil prøve med noget ribsgele
Camilla
| |
|
|