/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Bruschetta blanding - holdbarhed
Fra : Carina


Dato : 09-02-04 21:37

Hej gruppe

Hvis jeg laver en bruschettablanding af nedenstående opskrift, hvor lang tid
kan det så holde sig i en lufttæt beholder?

2-3 modne tomater
1/2 bdt. frisk basilikum
2 fed hvidløg
olivenolie
salt, peber

Hvis der er nogen der har andre opskrifter vil jeg gerne se dem

VH
..Carina



 
 
-V- (10-02-2004)
Kommentar
Fra : -V-


Dato : 10-02-04 03:10

Carina wrote:
> Hej gruppe
>
> Hvis jeg laver en bruschettablanding af nedenstående opskrift, hvor
> lang tid kan det så holde sig i en lufttæt beholder?
>
> 2-3 modne tomater
> 1/2 bdt. frisk basilikum
> 2 fed hvidløg
> olivenolie
> salt, peber

Uden at være ekspert på området vil jeg sige: ikke mere end højst et par
dage, max. 3.

Det gæt baserer jeg på det høje vandindhold (formentlig mere end 80%,
sandsynligvis 82-83), ingen pH-udsving af nævneværdig grad, og ingen andre
væsentlige konserverende faktorer [1].





-V-




[1]: Jo, jeg ved godt at lycopener formentlig har en antioxidativ og
konserverende effekt i store mængder, men det er vist ikke aktuelt her.
Samme med hvidløgets allicin.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste