|
| Tip til bagning af "italiensk" madbrød. Fra : Michael Døj |
Dato : 04-02-04 21:35 |
|
Hej i gruppen.
Jeg fandt i sidste uge en meget let opskrift
på et italiensk inspireret madbrød.
Opskriften bestod af:
Vand.
Gær.
Salt.
Olivenolie.
Hvedemel.
Rosmarin (til "pynt").
Det særlige ved opskriften var, at hævetiderne
var yderst begrænsede, mener det var 2 x 15 min.
Brødets skorpe blev meget sprødt, mens indmaden
blev typisk "italiensk", dvs. der var gods i det.
Det var derfor meget hurtigt at lave et lækkert
brød til middagen, ostebordet, etc.
Mit problem er, at jeg nu har smidt opskriften væk,
og jeg kan ikke huske fra hvem jeg i sin tid fik den.
Derfor: Er der nogen, der vil hjælpe mig med en
opskrift på et hurtigt madbrød, i stil med det jeg
har forsøgt at beskrive?
På forhånd mange tak for hjælpen.
Med venlig hilsen
Michael Døj.
| |
Ukendt (05-02-2004)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 05-02-04 15:02 |
|
"Michael Døj" <doejREMOVETHIS@esenet.dk> skrev i en meddelelse
news:40215782$0$27441$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej i gruppen.
>
> Jeg fandt i sidste uge en meget let opskrift
> på et italiensk inspireret madbrød.
> Mit problem er, at jeg nu har smidt opskriften væk,
> og jeg kan ikke huske fra hvem jeg i sin tid fik den.
Ok. I sidste uge fandt du opskriften, og lidt længere nede i indlægget
skriver du, at du i sin tid fik den af en eller anden! Ret modsigende.
Var det via usenet? Så kan du søge på google.
Var det en hjemmeside du fandt opskriften på i sidste uge? Så kan du bruge
Crtl + h på din computer, til at se alle de sider, du besøgte i sidste uge,
og derved finde opskriften. Hvis din computer altså er sat til at gemme
siderne x antal dage/uger tilbage...
Tina
| |
Michael Døj (05-02-2004)
| Kommentar Fra : Michael Døj |
Dato : 05-02-04 17:50 |
|
> Ok. I sidste uge fandt du opskriften, og lidt længere nede i indlægget
> skriver du, at du i sin tid fik den af en eller anden! Ret modsigende.
Nåda, da min ovenstående formulering tilsyneladende danner fundament
for en vis undren, skal jeg da straks supplere med en mere fyldestgørende
forklaring.
I sin tid fik jeg omtalte opskrift af en studiekammerat. Det er vel 4-5 år
siden.
Ovenstående tidsestimat er baseret på min egen hukommelse. Med
studiekammerat
mener jeg i denne sammenhæng en person, der havde sin daglige gang på samme
uddannelsesinstitution som jeg selv.
I sidste uge fandt jeg så opskriften i forbindelse med en generel oprydning
af vore opskrifter. Generel oprydning dækker i denne kontekst over en
manuel gennemgang af diverse bøger, mapper og løsblade.
De nævnte mapper er overvejende udført i plastic, men der er da også et
par stykker i karton.De fleste af dem er i øvrigt blå.
Nu er vi så fremme ved tidspunktet hvor fjolset (mig), må erkende, at den
opskrift, som jeg tilegnede mig for 4-5 år siden, og som jeg fandt i
forbindelse
med den generelle oprydning i sidste uge (se evt. ovenfor), er bortkommet.
Jeg håber oprigtigt, at ovenstående gennemgang har bibragt dig en form for
forhåndsviden, som eliminerer den modsigelse du antog eksisterede i mit
oprindelige indlæg. At jeg så ikke kan se skyggen af relevans, i forhold til
mit oprindelige oplæg, tja - det er så bare ærgeligt.
> Var det via usenet? Så kan du søge på google.
Se evt. ovenstående.
> Var det en hjemmeside du fandt opskriften på i sidste uge? Så kan du bruge
> Crtl + h på din computer, til at se alle de sider, du besøgte i sidste
uge,
> og derved finde opskriften. Hvis din computer altså er sat til at gemme
> siderne x antal dage/uger tilbage...
Jaså, det må så være under den (din) implicitte forudsætning, at jeg bruger
Windows og en eller anden version af Microsoft Explorer til at surfe med.
Uagtet at der findes flere glimrende alternativer, (Opera, Netcaptor,
Bingooo,
Discrete Browser, E2 Browser, InnerX med mange flere).
I øvrigt så virker Ctrl + h heller ikke, når jeg surfer via min PDA, eller
min
mobiltelefon, så dit udsagn er ikke blot modsigende, det er direkte forkert.
Med venlig hilsen
Michael Døj, Esbjerg.
| |
Splinten (05-02-2004)
| Kommentar Fra : Splinten |
Dato : 05-02-04 18:15 |
|
"Michael Døj" <doejREMOVETHIS@esenet.dk> skrev i en meddelelse
news:4022743a$0$27368$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Jeg håber oprigtigt, at ovenstående gennemgang har bibragt dig en form for
> forhåndsviden, som eliminerer den modsigelse du antog eksisterede i mit
> oprindelige indlæg. At jeg så ikke kan se skyggen af relevans, i forhold
til
> mit oprindelige oplæg, tja - det er så bare ærgeligt.
Du er vist mere interesseret i ævl og kævl for at "fyre dine avancerede
formeleringer af" -end du er interesseret i at få fat på brødopskriften.
splinten
| |
|
|