"Torben Friis-Christensen" <torben(at)friis-christensen(dot)com> skrev i en
meddelelse news:xIydnThXKLpml73dRVn-tA@giganews.com...
> I skolen har vi i øjeblikket et emne om indianere, og på fredag skal
børnene
> lave indiansk mad.
>
> Er der nogen, der har en god opskrift (passende til børn i 3.-4. klasse)?
Nu er der jo pokker til forskel på, om de indianere kommer fra Sydamerika,
Mexico eller tæt på den canadiske grænse - handler det om majspandekager
eller bisonkød over bål eller kartofler i gløder?
Men da min søns skole var på "indianerlejr", var menuen - selvfølgelig -
indianergryde:
hakket okse (=bison)-kød og hakket løg (= hemmelige urter) brunes og
tilsættes revne kartofler og gulerødder (Jo, der ER et forklaringsproblem
med de der gulerødder) og tomat, salt peber og andre krydderier, som
garanteret har vokset i indianerland.
Hilsen Inger