|
| Kalkun frikadeller Fra : My |
Dato : 03-02-04 16:14 |
|
Er der ikke nogen der har en lækker opskrift på kalkun frikadeller.
Det skal ikke være som alm. deller. Der må gerne være nogle spændende
kryderier i.
--------------------------------------------------------------------------
| |
Dorte Klerke (03-02-2004)
| Kommentar Fra : Dorte Klerke |
Dato : 03-02-04 18:11 |
|
"My" <send@ikkemail> skrev i en meddelelse
news:401fba9e$0$95059$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
> Er der ikke nogen der har en lækker opskrift på kalkun frikadeller.
> Det skal ikke være som alm. deller. Der må gerne være nogle spændende
> kryderier i.
>
Hej
Jeg har ikke selv lige haft tid til at teste opskriften, mens synes den
lyder rigtig interessant.
http://mp.sol.dk/madogvin/samlingen/o0510425.html
Dorte
| |
Frank Løkkegaard (03-02-2004)
| Kommentar Fra : Frank Løkkegaard |
Dato : 03-02-04 18:15 |
|
"My" <send@ikkemail> writes:
>
> Er der ikke nogen der har en lækker opskrift på kalkun frikadeller.
>Det skal ikke være som alm. deller. Der må gerne være nogle spændende
>kryderier i.
F.eks. denne:
1 pund hakket kalkun
2 æg
1 lille revet rødløg
1-2 fed hvidløg, finthakket
En slat feta, der hakkes groft
Nogle soltørrede tomater, ligeledes hakket groft
Salt
Peber
lidt frisk/tørret Basilikum, alt efter hvad man lige kan få
Det hele røres sammen til en delle-fars og steges på vanlig vis.
Eller denne:
1 pund hakket kalkun
2 æg
1 lille revet rødløg
2-3 spsk kokosmælk (passer sådan nogenlunde med det halve af de små dåser
fra supermarkederne)
2 små stærke chillier, renses for kerner og hakkes fint
2 store ef hvidløg, hakkes fint
1 tsk spidskommen
1/2 tsk koreander
1/2 tsk kardemomme
salt
Røres sammen og ellers på vanlig vis
--
Frank Løkkegaard
Et hus uden bøger er fattigt, også når skønne tæpper dækker dets gulve og
kostbare tapeter og billeder væggene. Hermann Hesse
| |
sune vuorela (03-02-2004)
| Kommentar Fra : sune vuorela |
Dato : 03-02-04 19:06 |
|
En der kalder sig "My" <send@ikkemail> skrev:
>
> Er der ikke nogen der har en l?er opskrift p?alkun frikadeller.
>Det skal ikke v? som alm. deller. Der m?erne v? nogle sp?ende
>kryderier i.
news:bua1q0$q2t$1@news.net.uni-c.dk
--
Sune
| |
My (04-02-2004)
| Kommentar Fra : My |
Dato : 04-02-04 01:06 |
|
Ja ja ...Det er jo heldigvis forskelligt hvad vi kan lide.
Men tak for opskrifterne - det lyder lækkert, og jeg er sikker på de
IKKE kommer til at smage af ...var det vådt pap??? *gg*
--------------------------------------------------------------------------
"sune vuorela" <nospam@vuorela.dk> skrev i en meddelelse
news:inov10dc42u5tc3ju29o0hl7bv6fo5m41m@4ax.com...
> En der kalder sig "My" <send@ikkemail> skrev:
>
>
> >
> > Er der ikke nogen der har en l?er opskrift p?alkun frikadeller.
> >Det skal ikke v? som alm. deller. Der m?erne v? nogle sp?ende
> >kryderier i.
>
>
> news:bua1q0$q2t$1@news.net.uni-c.dk
>
> --
> Sune
| |
|
|