/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Makaroni med ost
Fra : Linda Hedegaard Jens~


Dato : 02-02-04 12:38

Man hører så tit i amerikanske film at de spiser makaroni med ost. Hvordan
laves det?

Linda



 
 
Ukendt (03-02-2004)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 03-02-04 06:24


"Linda Hedegaard Jensen" <FJERNDETTEteddymis@stofanet.dk> skrev i en
meddelelse news:401e3682$0$27302$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...
> Man hører så tit i amerikanske film at de spiser makaroni med ost. Hvordan
> laves det?
>
> Linda

Hejsa

Ingredienser: 250 gram små macaronirør (man kan få dem i poser hvor de er
ca. 1½ cm lange)

1 dl meget finthakket løg
2 spiseskefulde smør
2 spiseskefulde mel
1 teskefuld friskkværnet peber
5 dl mælk
2 store poser revet ost

Kog macaronien, dræn den, hæld den tilbage i gryden og sæt den til
side.

I en anden stor gryde steges løget i smørret indtil løget er blødt.
Tilsæt nu mel og peber rør det hurtigt sammen og tilsæt hurtigt mælken, så
det ikke når at klumpe! Pisk det godt igennem og kog nu indtil det er tykt
og bobler (pas meget på, at det ikke brænder på!). Tilsæt den revne ost og
rør i det indtil osten er smeltet. Hæld det nu over i gryden med macaronien
og rør det hele godt sammen så saucen og macaronien er helt blandet.

Hæld det hele i et fad og bag i ovnen ved 180 grader i 25-30 minutter.

Tips:

Osten skal helst være en skarp cheddarost - det kan man få i de fleste
supermarkedet - du kan også købe et stor klods af den meget orange
cheddarost og rive den selv

Mvh
HP



Mette (03-02-2004)
Kommentar
Fra : Mette


Dato : 03-02-04 08:22

"Linda Hedegaard Jensen" <FJERNDETTEteddymis@stofanet.dk> wrote in message news:<401e3682$0$27302$ba624c82@nntp01.dk.telia.net>...
> Man hører så tit i amerikanske film at de spiser makaroni med ost. Hvordan
> laves det?
>
> Linda

Hej Linda,

det er utrolig simpelt (og overholder ingen standarder for sundhed -
grøntsager er for tøsedrenge).

Man laver en almindelig hvid sovs/bechamelsauce og tilsætter en
passende mængde revet ost, i USA ofte Cheddar eller Monterey Jack. Så
vender man kogt makaroni ned i saucen, drysser med mere revet ost og
gratinere i ovnen.

v.h. Mette

p.s. Og den anden amerikanske nationalret, tuna casserole, laves over
samme læst, blot tilsættes en dåse drænet tunfisk sammen med
makaronien

Harry Lund (03-02-2004)
Kommentar
Fra : Harry Lund


Dato : 03-02-04 20:25

Den blev printet ud tak.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste