/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Citronfromage, lowcarb og sukkerfri, opskr~
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 31-01-04 15:20


Renés Citronfromage
5 portioner - lowcarb

3 blade husblas udblødes i koldt vand.

3 små æggehvider (2 bægre) piskes stive.

4 små æggeblommer (2 bægre) piskes med 2 spsk. vand og 5 spsk. Atwel.

Husblas knuges fri for vand og smeltes sammen med 2 spsk. vand (f.eks. i
mikrobølgeovn) og køles med 5 spsk. citronsaft og piskes godt sammen med
resten.

Stiftpiskede æggehvider vendes i, 100 g. piskefløde piskes til skum der
vendes i og fromagen hviler koldt i 2-3 timer.

Før servering piskes 160 g. piskefløde til skum som der pyntes med.

René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

 
 
Annika Pedersen (01-02-2004)
Kommentar
Fra : Annika Pedersen


Dato : 01-02-04 08:55

> Renés Citronfromage
> 5 portioner - lowcarb

Takker - nuppet til samlingen :)
Desværre vokser fromage i min mund, så vil lige høre hvordan du laver din
budding?


--
Annika P

Rene' Hjorth (01-02-2004)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 01-02-04 10:08

[Annika Pedersen | Sun, 01 Feb 2004 07:54:42 GMT]

>Takker - nuppet til samlingen :)
>Desværre vokser fromage i min mund, så vil lige høre hvordan du laver din
>budding?

Renés Bagte Flødebudding - LC

6 gode portioner

3 blade husblas udblødes i koldt vand.

3 store æg (eller 3 mellem og 1 blomme) piskes sammen med vanillekorn
fra ½-1 stang vanille, og der tilsættes under piskningen 5 spsk. Atwel.

3¾ dl. piskefløde og 2¾ dl. vand gives et kort opkog sammen med den
tomme vanillestang, husblas knuges og tilsættes , vanillestang fjernes
og det hele tilsættes æggemassen lidt af gangen under ompiskning.

Massen kommes i rammekinds der sættes på en bageplade der sættes højt
oppe i ovnen, hvor de bages ved ca. 110 grader, varmluft, i ca. 1 time
minutter (den skal stadig blævre i midten) og køler helt af inden
servering.

God med en klat sukkerfrit syltetøj

René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

Annika Pedersen (01-02-2004)
Kommentar
Fra : Annika Pedersen


Dato : 01-02-04 13:45

> Renés Bagte Flødebudding - LC
>
> 6 gode portioner

Tusinde tak :)



--
Annika P

Rene' Hjorth (01-02-2004)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 01-02-04 16:05

[Annika Pedersen | Sun, 01 Feb 2004 12:45:02 GMT]

>> Renés Bagte Flødebudding - LC
>>
>> 6 gode portioner
>
>Tusinde tak :)

Velbekomme.

Det SKAL lige siges at for begge (alle) opskrifter er mængden af Atwel
omregnet - jeg bruger min egen kombinationssødme for et bedre resultat,
men almindelige forbrugere har ikke helt tilgang til så mange sødemidler
:)

Det er derfor personlig smag der angiver hvor meget Atwell der er
passende i en ret, så lidt personlig justering kan naturligvis være
påkrævet.

René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

Helle [4550] (02-02-2004)
Kommentar
Fra : Helle [4550]


Dato : 02-02-04 08:44


"Rene' Hjorth" <rhjorth@spamcop.net> skrev i en meddelelse
> Massen kommes i rammekinds der sættes på en bageplade der sættes højt
> oppe i ovnen, hvor de bages ved ca. 110 grader, varmluft, i ca. 1 time
> minutter (den skal stadig blævre i midten) og køler helt af inden
> servering.
>
Hej Rene
Tak for opskrifterne her i gruppen. Du skriver at pagetiden er ca. 1 time
minutter. Mangler der noget. Der er jo forskel på, om det er 1 time eller 1
time og 45 minutter måske
mvh Helle



Rene' Hjorth (02-02-2004)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 02-02-04 13:27

[Helle [4550] | Mon, 2 Feb 2004 08:43:45 +0100]

>Tak for opskrifterne her i gruppen. Du skriver at pagetiden er ca. 1 time
>minutter. Mangler der noget. Der er jo forskel på, om det er 1 time eller 1
>time og 45 minutter måske

Hehe, nej - i min originale version står der 1 time og 5 minutter, men
Atwel indeholder flere fibre så jeg besluttede at nedskrive bagetiden
med de ekstra 5 minutter, da forskellen fra ovn til ovn i forvejen er
langt mere betydende.

René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste