[Annika Pedersen | Sun, 01 Feb 2004 07:54:42 GMT]
>Takker - nuppet til samlingen :)
>Desværre vokser fromage i min mund, så vil lige høre hvordan du laver din
>budding?
Renés Bagte Flødebudding - LC
6 gode portioner
3 blade husblas udblødes i koldt vand.
3 store æg (eller 3 mellem og 1 blomme) piskes sammen med vanillekorn
fra ½-1 stang vanille, og der tilsættes under piskningen 5 spsk. Atwel.
3¾ dl. piskefløde og 2¾ dl. vand gives et kort opkog sammen med den
tomme vanillestang, husblas knuges og tilsættes , vanillestang fjernes
og det hele tilsættes æggemassen lidt af gangen under ompiskning.
Massen kommes i rammekinds der sættes på en bageplade der sættes højt
oppe i ovnen, hvor de bages ved ca. 110 grader, varmluft, i ca. 1 time
minutter (den skal stadig blævre i midten) og køler helt af inden
servering.
God med en klat sukkerfrit syltetøj
René
www.rene.hjorth.com
&
www.lowcarb.dk