David Rasmussen wrote:
> Jeg har købt et af ovenstående. Det vejer ca. 1 kg. Hvad gør man med
> det? Jeg forestiller mig at man krydrer og marinerer det til
> ukendelighed og steger det ved 150-200 grader i ovnen i X minutter, og
> skærer det i skiver? Eller?
Det får mig til at tænke på en ret vi af og til laver er i huset.
Det er noget med et kg. marineret/krydret kalkun i en bradepande.
Dertil kommer du halve bagekartofler med olie og kryderier, rødløg i
kvarte, rød peber i strimler og f.eks. gulerødder i ikke for tynde stykker.
Garnér med små baconstykker. Jeg kunne forestille mig at en smule nødder
i retning af mandler eller hasselnødder, skåret i splitter kunne være
godt at garnere med.
Bradepanden ryger i oven en times tid. Server med sovs og hvidløgsflûtes.
--
Mvh. / Best regards,
Steen Suder <
http://www.suder.dk/>
ICQ UIN 4133803