/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Billington's rørsukker
Fra : Jakob


Dato : 28-01-04 11:08

Hej!

I stedet for at købe Dansukkers rørsukker købte jeg sidste gang
jeg var i Brusen et mærke der Billingtons. Der står det er "Mørk
muscovado rørsukker" og jeg troede egentligt at det var helt alm.
rørsukker, men synes nærmere at det minder om brun farin? Er der
en sukkerekspert til stede som kan sætte begreberne på plads for
mig?

--
Jakob

 
 
Casper Kvan Clausen (28-01-2004)
Kommentar
Fra : Casper Kvan Clausen


Dato : 28-01-04 14:14

Jakob <jtonospam@portalen.no> wrote:
>
> I stedet for at købe Dansukkers rørsukker købte jeg sidste gang
> jeg var i Brusen et mærke der Billingtons. Der står det er "Mørk
> muscovado rørsukker" og jeg troede egentligt at det var helt alm.
> rørsukker, men synes nærmere at det minder om brun farin?

Rørsukker findes i flere udgaver. De to mest almindelige er demerara og
muscovado. Førstnævnte er hvad de fleste mener når de siger rørsukker:
uraffineret sukker lavet på sukerrør. Muscovado er rørsukker der er kogt med
rørmolasse, hvorved det får en farinagtig smag.

- Kvan.

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177503
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408541
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste