/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Farsret "crispy" pga appolinaris
Fra : Bo Warming


Dato : 28-01-04 09:56

Kok og Cecilie Frøkjær var enige om at hvis man hælder danskvand i fars så
bliver den forlorne hare "crispy"

Jeg har hørt ammestuehistorie om at frikadellerne bliver "luftige" men da
der ikke er en lufttæt brødskorpe til at holde kuldioxiden inde, anser jeg
det for utænkeligt at nogen kan smage om boblevand er brugt eller ikke.
Har nogen oplevet anderledes? Med SANSER - ikke med teoretisering.

Alternativet var "en god mælk"
Hvem anbefaler _dårlig_ mælk?

Igår i ISO-køledisken var der dyr oksefars mærket FRISK og billig hvor der
ikke reklameredes for friskhed på etiketten. Er der gået ord-onani og
Storm-P-joke i sagen.

"LET YOUR SENSES GUIDE YOU "

"Jo mere abstrakt den sandhed er, som du gerne vil lære andre, desto mere må
du lade sanserne forføre til den. Nietzsche

" Mennesket er altså ikke andet end en hoben vildfarelser, afmægtig
uden nåden. Intet viser ham sandheden, alt bedrager ham. Sandhedens to
hovedstøtter, forstanden og sanserne, bedrager gensidig hinanden.
Pascal


--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46, 2200 København N
Tel: 3586 1000, fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177503
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408541
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste