"Benedikte Brisson" skrev i en meddelelse...
> Men når folk så skal til at gå... hvad skal vi så servere? Festens
> hovedperson bryder sig ikke om suppe, så hvad kan vi ellers finde på? Jeg er
> fuldstændig tanketom og håber på lidt godt input
Her er et par små beskedne forslag..
- Hvad med kogt spaghetti m. tomatsauce, revet græsk ost el. parmesan,
serveret direkte fra gryden, og pyntet med små klatter smør og revet ost.
- Friturestegte blæksprutteringe el. lign, evt. med yoghurt-agurkesalat
el. kold hvidløgssauce og små stykker ristet brød.
- Græske frikadeller med kartoffelsalat.
- Kåldolmer, af store hvidkålsblade og fars af hakket okse- el. lammekød.
- Oste-tærte, el. ost og spinattærte, spises lunken el. kold.
- Yoghurt kage
Go' fest! ..Yiiiiiiiiiiiiiihaaaaaa!
Mvh. Peter W. Bosse
Hvis deltagerne i en fest ikke er velbevandret i den
culinariske kunst, hvordan skal han eller hun da
kunne dømme om madens tilberedning?
- Ejler Jørgensen