|
| røget skinke Fra : margit |
Dato : 24-01-04 15:36 |
|
Jeg skal stege en røget skinke i ovnen til aften - altså med sprød svær.
Jeg har prøvet det før, men hvad med sovs. Bliver den for røget, hvis
jeg bruger skyen? Vi skal have grøntsager til.
Margit
| |
Inger Pedersen (24-01-2004)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 24-01-04 15:50 |
|
"margit" <saaj@esenet.dk> skrev i en meddelelse
> Jeg skal stege en røget skinke i ovnen til aften - altså med sprød svær.
> Jeg har prøvet det før, men hvad med sovs. Bliver den for røget, hvis
> jeg bruger skyen? Vi skal have grøntsager til.
Måske - det er svært at sige, når vi ikke ved, hvor salt og hvor røget,
skinken er.
Prøv at smage på skyen og tage en vurdering.
Måske kunne det være en ide med aspargessovs i stedet?
Hilsen Inger
| |
margit (24-01-2004)
| Kommentar Fra : margit |
Dato : 24-01-04 17:23 |
|
"Inger Pedersen" <inger@fjerndettepedersen.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:buu0lv$ipf$1@sunsite.dk...
>
> "margit" <saaj@esenet.dk> skrev i en meddelelse
>
> > Jeg skal stege en røget skinke i ovnen til aften - altså med sprød svær.
> > Jeg har prøvet det før, men hvad med sovs. Bliver den for røget, hvis
> > jeg bruger skyen? Vi skal have grøntsager til.
>
> Måske - det er svært at sige, når vi ikke ved, hvor salt og hvor røget,
> skinken er.
> Prøv at smage på skyen og tage en vurdering.
> Måske kunne det være en ide med aspargessovs i stedet?
>
> Hilsen Inger
>
>
Tak - det lyder godt.
Margit
| |
|
|