/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
røget skinke
Fra : margit


Dato : 24-01-04 15:36

Jeg skal stege en røget skinke i ovnen til aften - altså med sprød svær.
Jeg har prøvet det før, men hvad med sovs. Bliver den for røget, hvis
jeg bruger skyen? Vi skal have grøntsager til.
Margit



 
 
Inger Pedersen (24-01-2004)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 24-01-04 15:50


"margit" <saaj@esenet.dk> skrev i en meddelelse

> Jeg skal stege en røget skinke i ovnen til aften - altså med sprød svær.
> Jeg har prøvet det før, men hvad med sovs. Bliver den for røget, hvis
> jeg bruger skyen? Vi skal have grøntsager til.

Måske - det er svært at sige, når vi ikke ved, hvor salt og hvor røget,
skinken er.
Prøv at smage på skyen og tage en vurdering.
Måske kunne det være en ide med aspargessovs i stedet?

Hilsen Inger



margit (24-01-2004)
Kommentar
Fra : margit


Dato : 24-01-04 17:23

"Inger Pedersen" <inger@fjerndettepedersen.tdcadsl.dk> skrev i en meddelelse
news:buu0lv$ipf$1@sunsite.dk...
>
> "margit" <saaj@esenet.dk> skrev i en meddelelse
>
> > Jeg skal stege en røget skinke i ovnen til aften - altså med sprød svær.
> > Jeg har prøvet det før, men hvad med sovs. Bliver den for røget, hvis
> > jeg bruger skyen? Vi skal have grøntsager til.
>
> Måske - det er svært at sige, når vi ikke ved, hvor salt og hvor røget,
> skinken er.
> Prøv at smage på skyen og tage en vurdering.
> Måske kunne det være en ide med aspargessovs i stedet?
>
> Hilsen Inger
>
>

Tak - det lyder godt.
Margit



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste