<BogH> wrote in message
news:400bf22f$0$29356$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>
> "Mark Andreas Christensen" <MarkAndreas@Christensen.dk> skrev i en
> meddelelse news:400bc0bb$0$6684$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...
> > Hej.
> >
> > Jeg har i ALDI købt nogen frosne, vakuumpakkede steaks af svinekød.
> Svinene
> > er opdrætter og slagtet i Uruguay.
> >
> > Har jeg grund til at være nervøs for fødevaresikkerheden.
> >
> > Med venlig hilsen Mark Andreas Christensen.
>
> Hejsa
>
> Jeg arbejder selv på en fabrik hvor vi producere Laks til Aldi's butikker.
> Jeg ved at Aldi er meget (MEGET!!) skrappe med deres regler inden for
> bakterier og renlighed, så tror ikke du har spor at være nervøs for!
Ja men måske tænker spørgeren ikke på bakterier, disse er jo nemme at
kontrollere, og skulle der endelig være et lidt højere kim tal i nogen af
varerne så kan de som regel steges væk. Nææh problemet med kød produceret så
langt væk er vel primært, vækstfremmere - antibiotika - hormoner, og des
lige medicin i kødet, dette er svært at spore og ikke særlig rart at
indtage. Kontrollen med danske landmænd er rimelig hård, jeg ved ikke
hvordan dyrlæger i Uruguay kontrollerer deres fødevareproduktion?
> Mvh
> HP
>
>