<kelds@ofir.dk> skrev i en meddelelse
news:c0kj0093brlvs89tadavk7qs3dh7q1f2ae@4ax.com...
> On Sat, 17 Jan 2004 23:51:30 +0100, "Dorte Klerke"
> <dorte@home2.gvdnet.dk> wrote:
>
>
> >
> >
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=9999
> >
> >Men der er en ting jeg ikke helt kan forstå, hvorfor der skal bruges
> >rosenblade
>
> Fordi det er en del af opskriften - ligesom de andre ingredienser er
> det.....
Det var da et dumt svar, hvis jeg ikke vidste det var en ingrediens, hvorfra
skulle jeg så vide, de skulle i. Så det kan jeg ikke bruge til noget.
> >, giver de en speciel smag og smager det godt?
>
> Ja, de giver en speciel smag - om det smager dig er jo ikke til at
> svare på.
>
> >er det besværet og pengene værd?
>
> Prøv det og bedøm selv - du kan få tørrede rosenblade/rosenknopper i
> diverse 10 kroners-butikker, hvor der er nok til adskillige portioner
> sorbet.
Det var nu ikke sorbet, men pyt. Men kunne da godt tænke mig, at vide om
nogen synes det smager godt, om de kan smage det. Så det at prøve og bedømme
selv, ja ville jo gerne vide det inden jeg lavede desserten...
Men kan man godt bruge tørrede? Vil de ikke smulre? Giver det samme smag. Ud
fra opskriften fremgår det, at det er friske.
Dorte