/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
død surdej
Fra : Jørgen Flainard


Dato : 16-01-04 17:34

Min kære gamle og ganske gode surdej er siden sidste rugbrødsbagning afgået
ved døden, angrebet af noget der ligner en hvid svamp eller sådan noget. Den
har ellers fået de samme betingelser som altid. Nogen der har nogen idéer
til hvorfor - eller om den bare var mæt af dage?

J



 
 
Klaus Alexander Seis~ (16-01-2004)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 16-01-04 17:50

Jørgen Flainard skrev:

> Min kære gamle og ganske gode surdej er siden sidste rugbrøds-
> bagning afgået ved døden, angrebet af noget der ligner en hvid
> svamp eller sådan noget.

Kan du ikke tage lidt (måske bare en teskefuld) uangreben surdej
og lade den gro i en blanding af rugmel og vand til den er blevet
til surdej igen?

--
Klaus Alexander Seistrup, Copenhagen, Denmark.
http://www.seistrup.dk/ · http://www.pnx.dk/

Spangkuk (17-01-2004)
Kommentar
Fra : Spangkuk


Dato : 17-01-04 00:56


> Min kære gamle og ganske gode surdej er siden sidste rugbrødsbagning
afgået
> ved døden, angrebet af noget der ligner en hvid svamp eller sådan
noget. Den
> har ellers fået de samme betingelser som altid. Nogen der har nogen
idéer
> til hvorfor - eller om den bare var mæt af dage?

Den gode gamle surdej er sejlivet, men éen bakterie formår
at tage live af "hende".

Colibakterier, eller på Dansk, du har ikke vasket dine fingre
ordentligt efter toiletbesøg før du bagte dit sidste brød.

Smid for guds skyldt resten ud og find en ny kultur.

Spang



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste