"Henriette Snejbjerg" <snejbjerg@tele2adsl.dk> writes:
> Jeg ligger inde med nogle forskellige rodfrugter - kartofler,
> skorzonerødder, rødbeder, pastinak, løg og porrer. Jeg kunne godt tænke mig
> at lave en gryderet af dette og noget kød af en slags. Nogen gode forslag?
Det lyder da lige som en gang osso buco. Dog skal du måske undlade
rødbederne, jeg kunne forestille mig, at det måske ikke vil se så
lækkert ud.
Men svits nogle tykke skiver kalveskank med godt med hvidløg. Derefter
svitser du resten af grøntsagerne i samme gryde. De skal være skåret i
tern/skiver. Hæld vand ved, og når kartoflerne er ved at være møre
kommer du tomater, evt. fra dåse ved, og lader det simre under låg
nogle timer, gerne fire.
Når tomaterne først skal i efter kartoflerne er færdige, er det fordi
min erfaring siger mig, at tomater kan gøre at kartoflerne ikke bliver
møre, om de så får fire timer. Hvorfor ved jeg ikke.
Jeg bruger altid min store støbejernsgryde og laver nok til flere
dage, for det tager absolut ikke skade af at trække en dags tid.
Mvh Trine
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.triane.dk, juletræer, gran og julebutik
Tag familien med på skovtur og fæld dit eget juletræ.