/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Snegle med hvidløgssmør og persille...hvil~
Fra : Agelby


Dato : 15-01-04 18:35

Hej Gruppe,

Selv er vi rødvinsfanatikere og drikker meget meget sjældent hvidvin.

Vi skal have gæster, hvor vi byder på snegle med hvidløgssmør og persillle
(dem i sneglehusene).

Nu er vi blevet i tvivl.

Hvad er "korrekt" at servere til denne spise...rødvin eller hvidvin?

V.h.

Mette og Henrik Agelby



 
 
Gert Krabsen (15-01-2004)
Kommentar
Fra : Gert Krabsen


Dato : 15-01-04 18:56

Hvis det er de snegle, jeg har mødt, så er de så inficerede med hvidløg, at
smagsløgene under alle omstændigheder er bedøvede - og så er koldt vand
lige så godt (men jeg er nu heller ikke ynder af hvidløg).

Bortset fra det, så må det være en hvidvin med en vis syre/spænstighed -
mit forslag ville være Sauvignon Blanc, gerne oversøisk.

Eller en spændende øl?

mvh
Krabsen


Thu, 15 Jan 2004 18:35:10 +0100, Agelby <agelby@post7.tele.dk> skrev:

> Hej Gruppe,
>
> Selv er vi rødvinsfanatikere og drikker meget meget sjældent hvidvin.
>
> Vi skal have gæster, hvor vi byder på snegle med hvidløgssmør og
> persillle
> (dem i sneglehusene).
>
> Nu er vi blevet i tvivl.
>
> Hvad er "korrekt" at servere til denne spise...rødvin eller hvidvin?
>
> V.h.
>
> Mette og Henrik Agelby
>

--
Sendt via Opera.
www.krabsen.dk
www.responsnord.dk
mfl

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste