Tina wrote:
> "Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> skrev i en meddelelse
> news:btr48t$aeo0d$1@ID-64059.news.uni-berlin.de...
>> Jeg har et par hoveder liggende, som er ved at blive lidt gule - er
>> der noget i vejen for stadig at bruge dem, så længe de ikke er
>> mugne? Eller sker der noget med smagen som gør at det er bedst at
>> kassere dem?
>
> Pil det gule fra, del resten i små buketter, giv dem et kort opkog,
> køl dem af i koldt vand, lad dem dryppe godt af.
> Derefter lægges de enkeltvis på en bakke, der stilles i fryseren. Når
> broccolien er frossen, fordeles den i fryseposer, og du har nu frisk
> broccoli i fryseren.
Tak for tippet - nu kan jeg se at de faktisk er begyndt at mugne, så det
bliver nok ikke denne gang jeg får dem brugt, men jeg vil gemme dit
forslag til en anden gang
--
Mvh. Heidi
Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
"Time is fun when you're having flies" - Kermit