/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sprød skorpe på hjemmebag?
Fra : Steen Suder, privat


Dato : 11-01-04 03:18

Hvordan laver man hjemme i privaten brød, der har den samme tynde og
sprøde skorpe som f.eks. rundstykker købt hos den professionelle bager?

Brødet kan jeg godt finde ud af (gær, vand, mel, salt etc.), men hvad er
hemmeligheden bag den tynde og sprøde skorpe?

--
Mvh. / Best regards,
Steen Suder      <http://www.suder.dk/>
ICQ UIN         4133803


 
 
Klaus Alexander Seis~ (11-01-2004)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 11-01-04 08:53

Steen Suder skrev:

> Hvordan laver man hjemme i privaten brød, der har den samme tynde
> og sprøde skorpe som f.eks. rundstykker købt hos den professionelle
> bager?

Man kan starte bagningen med damp og meget høj varme. Se fx

news:slrn+0030d84e-8cda-42f5-8bb2-fd3345435dbe@hq.szn.dk
http://groups.google.com/groups?selm=slrn%2B0030d84e-8cda-42f5-8bb2-fd3345435dbe%40hq.szn.dk

Det er meget let at opnå et professionelt resultat på den måde.

--
Klaus Alexander Seistrup, Copenhagen, Denmark.
http://www.seistrup.dk/ · http://www.pnx.dk/

Flemming Kold (11-01-2004)
Kommentar
Fra : Flemming Kold


Dato : 11-01-04 13:20

Min almindelige ovn, kan kun gå op til 250 grader!!


"Klaus Alexander Seistrup" <klaus@seistrup.dk> skrev i en meddelelse
news:400100de-432ed19b-1464-4752-8df1-830c85bc5662@news.szn.dk...
> Steen Suder skrev:
>
> > Hvordan laver man hjemme i privaten brød, der har den samme tynde
> > og sprøde skorpe som f.eks. rundstykker købt hos den professionelle
> > bager?
>
> Man kan starte bagningen med damp og meget høj varme. Se fx
>
> news:slrn+0030d84e-8cda-42f5-8bb2-fd3345435dbe@hq.szn.dk
>
http://groups.google.com/groups?selm=slrn%2B0030d84e-8cda-42f5-8bb2-fd3345435dbe%40hq.szn.dk
>
> Det er meget let at opnå et professionelt resultat på den måde.
>
> --
> Klaus Alexander Seistrup, Copenhagen, Denmark.
> http://www.seistrup.dk/ · http://www.pnx.dk/



Klaus Alexander Seis~ (11-01-2004)
Kommentar
Fra : Klaus Alexander Seis~


Dato : 11-01-04 13:27

Flemming Kold skrev:

> Min almindelige ovn, kan kun gå op til 250 grader!!

Så må du nøjes med dét.

--
Klaus Alexander Seistrup, Copenhagen, Denmark.
http://www.seistrup.dk/ · http://www.pnx.dk/

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste