Køb en slibesten eller en af de små knivslibere man kan få hvor man trækker
kniven igennem og giv altid din kniv en kort omgang inden brug, så kan du
roligt bruge opvaskemaskinen.
Mine knive er altid meget skarpe, selv om jeg mishandler dem på alle mulige
grufulde måder. Det har endvidere den fordel at det er mine billigste knive
der er gået hen og blevet de bedste, da de bliver meget skarpere end de
såkaldt "gode" knive.
En bonus er naturligvis at se folk ansigtsudtryk når jeg fx. sliber min
globalkniv og det flyver omkring med metalspåner
Nogle mennesker anser
det nærmest for helligbrøde, men jeg er nu ligeglad om en kniv er
fremstillet af samuraier med 1000 lag foldet japansk stål - den skal bare
være skarp!
-Christian
"pusmand" <pusmand@ofir.dk> wrote in message
news:1YZLb.1657$bh5.1397@news.get2net.dk...
> Lidt længere "nede" nævner Tomas Christensen, at knivene mister deres
> skarphed i opvaskeren. Så tro da pokker, at mine ikke er, hva de har
> været......
> Hvor - eller hvordan - sliber man dem - når man ikke er den lykkelige ejer
> af et strygestål ??
>
> Mvh.
>
>