/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
sammenskudsret
Fra : hedegaard


Dato : 10-01-04 20:45

Hej
Skal til forsinket julefrokost med naboerne i næste weekend. Vi skal alle
ha´ en ret med... Jeg ved, at der indtil nu er nogen der medbringer
frikadeller med tilbehør, pandekager med rejefyld, suppe og dessert...
Nogen der lige har en god ide til hvad vi kan medbringe? Jeg er lidt
idéforladt - SUK

MVH Tina



 
 
Basil of Fawlty Towe~ (10-01-2004)
Kommentar
Fra : Basil of Fawlty Towe~


Dato : 10-01-04 21:45

Jeg er lidt idéforladt - SUK

Du kunne bage noget brød, det er altid lækkert med frisk hjemmebagt brød.
K&M



Torben Greve Otzen (10-01-2004)
Kommentar
Fra : Torben Greve Otzen


Dato : 10-01-04 21:47

hedegaard skrev i en meddelelse...
> Hej
> Skal til forsinket julefrokost med naboerne i næste weekend. Vi skal
> alle ha´ en ret med... Jeg ved, at der indtil nu er nogen der
> medbringer frikadeller med tilbehør, pandekager med rejefyld, suppe
> og dessert... Nogen der lige har en god ide til hvad vi kan
> medbringe? Jeg er lidt idéforladt - SUK

Tarteletter



Mads Thorning Peders~ (10-01-2004)
Kommentar
Fra : Mads Thorning Peders~


Dato : 10-01-04 22:23


"hedegaard" <hedegaard@FJERNMIGchristiansen.mail.dk> skrev i en meddelelse
news:4000563f$0$29304$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Nogen der lige har en god ide til hvad vi kan medbringe? Jeg er lidt
> idéforladt - SUK

Jeps: fyldte kartofler

Udhul et par bagte kartofler (eller måske nok lidt mere end et par
stykker...ved ik' lige hvor mange i bliver) og spis kartoffelkødet til hvad
I nu måtte have lyst til at spise det med....eller se længere nede for et
forslag til hvad kartoffelkødet kan bruges til.

Pisk et par æg sammen og kom lidt reven ost i + evt. hytteost. Bland
oste/ægge/hytteosteblandingen med en rest kolde, kogte ris(gerne parboiled
med vilde - men _ikke_ basmati - tror ikke det vil smage godt sammen med de
andre ting), en smule presset hvidløg, rødløg i tern, strimlet skinke og
hvad du ellers måtte ligge inde med af spændende ting og sager. Spørg mig
ikke så gerne om mængder, men ris m.m.-blandingen skal være godt sovset ind
i ægge/osteblandingen

Fyld blandingen i de udhulede kartofler (som jo nu stort set ikke er andet
end skrællen), pynt dem evt. med et par skiver cherrytomater og sæt dem i
ovnen ved ca. 200 grader i 30-45 minutter. Smager lige forrygende uanset om
de bliver serveret varme, lune eller kolde.

Kartoffelkødet kan du også vælge at mose med et par æg, lidt hvedemel,
muskatnød, reven parmesanost, salt og evt. peber i et forhold så det får en
god fast konsistens. Lav blandingen til kugler på størrelse med
bordtennisbolde, blancher dem let i kogende vand med en bouillonterning, tag
dem op og lad dem lige tørre lidt og smid dem så på en varm pande i lidt god
olivenolie. Bumbummelum og et øjeblik, og du har en god omgang gnocci (eller
hvordan det nu staves - tror nok at det udtales "njokki"). Serveres med en
god tomatsovs.

Gnoccierne er nok ikke det mest oplagte at medbringe til en julefrokost, men
de fyldte kartofler skulle da nok kunne gå an ville jeg mene

Mvh Mads



Stinne og Rune (11-01-2004)
Kommentar
Fra : Stinne og Rune


Dato : 11-01-04 20:57

Hej

Vi har lige været til noget lignende, jeg havde også mine kvaler!!

Jeg endte med at bage nogle butterdejssnacks med oliven, soltørrede tomater
og ost, dertil lavede jeg en stor skål tzaziki og tomatsalsa og købte en
pose tortillachips. Det var en stor succes og så var der også snacks til
efter middagen. Sørgeligt nok var den eneste ret der blev spist 100% op en
stor familiepizza, som en medbragte og det til trods for, at der var både
lækre tærter, hj.lavet hønsesalat og et lakse/reje fad + en masse andet.

God fornøjelse!

Stinne

"hedegaard" <hedegaard@FJERNMIGchristiansen.mail.dk> skrev i en meddelelse
news:4000563f$0$29304$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Hej
> Skal til forsinket julefrokost med naboerne i næste weekend. Vi skal alle
> ha´ en ret med... Jeg ved, at der indtil nu er nogen der medbringer
> frikadeller med tilbehør, pandekager med rejefyld, suppe og dessert...
> Nogen der lige har en god ide til hvad vi kan medbringe? Jeg er lidt
> idéforladt - SUK
>
> MVH Tina
>
>


---
Outgoing mail is certified Virus Free.
Checked by AVG anti-virus system (http://www.grisoft.com).
Version: 6.0.560 / Virus Database: 352 - Release Date: 08-01-04



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste