/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Hvad er...
Fra : Kåre Weng Madsen


Dato : 09-01-04 14:14

....tomatconcassé eller concassé i det hele taget?
Og hvad kan det evt. erstattes af? Det indgår i opskriften til ungarns
gullash - måske er det bare puré eller noget lignende.... ? Nogen der ved
mere end mig?

Kåre



 
 
Kasper Kristensen (09-01-2004)
Kommentar
Fra : Kasper Kristensen


Dato : 09-01-04 15:54


"Kåre Weng Madsen" <kwma00@NOSPAMhum.auc.dk> wrote in message
news:btm9eg$std$1@sunsite.dk...
> ...tomatconcassé eller concassé i det hele taget?

Hakkede tomater uden skind. Skold tomaterne, pil skindet af, og hak dem
groft.

Concassé betyder vidst bare grofthakkede grøntsager.

Kasper



Basil of Fawlty Towe~ (09-01-2004)
Kommentar
Fra : Basil of Fawlty Towe~


Dato : 09-01-04 16:59

>> ...tomatconcassé eller concassé i det hele taget?
>
> Hakkede tomater uden skind. Skold tomaterne, pil skindet af, og hak
> dem groft.
>
> Concassé betyder vidst bare grofthakkede grøntsager.


Helt rigtigt. Det kan også være en fordel at fjerne kernerne fra tomaterne,
da de gør det hele lidt bittert.

Majken

Se evt.:
http://eat.epicurious.com/dictionary/food/index.ssf?DEF_ID=1135

http://www.hub-uk.com/tallytip01/tip0028.htm



Kåre Weng Madsen (09-01-2004)
Kommentar
Fra : Kåre Weng Madsen


Dato : 09-01-04 18:52


"Basil of Fawlty Towers" skrev i en meddelelse

> http://eat.epicurious.com/dictionary/food/index.ssf?DEF_ID=1135
>
> http://www.hub-uk.com/tallytip01/tip0028.htm

Tak for svarene.

Kåre



rasmus (09-01-2004)
Kommentar
Fra : rasmus


Dato : 09-01-04 21:11


"Kåre Weng Madsen" <kwma00@NOSPAMhum.auc.dk> skrev i en meddelelse
news:btm9eg$std$1@sunsite.dk...
> ...tomatconcassé eller concassé i det hele taget?
> Og hvad kan det evt. erstattes af? Det indgår i opskriften til ungarns
> gullash - måske er det bare puré eller noget lignende.... ? Nogen der ved
> mere end mig?

- rick stein lavede noget i dag han kaldte tomat concasse ... det var groft
hakkede tomater uden skind og kerner ... varmet i en gryde med olie, citron
og en hel del krydderurter ...

ras



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177503
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408542
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste