/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Saften fra en lørdagskylling..
Fra : Spangkuk


Dato : 07-01-04 17:15


Vi spiser en del kyllinger, og ikke sjældent ryger skyen
ud.

Men er det ikke dumt ? Kan den fryses til senere brug
i en god sovs ?

Spang



 
 
zasha (07-01-2004)
Kommentar
Fra : zasha


Dato : 07-01-04 21:21

"Spangkuk" <hrmmmfkekgh@tieyskt.æø> skrev i en meddelelse
news:bthb7u$22p0$1@news.cybercity.dk...
>
> Vi spiser en del kyllinger, og ikke sjældent ryger skyen
> ud.
>
> Men er det ikke dumt ? Kan den fryses til senere brug
> i en god sovs ?
>
> Spang
>

Er du vimmer, i mine øjne smider du det næstbedste ud (kråsen er min
favorit). skyen er dels grundlaget for en genial velsmagende sovs (jaja, jeg
elsker altså sovs, uanset hvad "madmoden" siger) eller bare skyen hældt over
dyret lige inden servering....øjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj og så smider du den ud
*tsk, tsk*
--
Hilsen Heidi

http://chocolade.dk




Spangkuk (08-01-2004)
Kommentar
Fra : Spangkuk


Dato : 08-01-04 03:35

> Er du vimmer, i mine øjne smider du det næstbedste ud (kråsen er min
> favorit). skyen er dels grundlaget for en genial velsmagende sovs
(jaja, jeg
> elsker altså sovs, uanset hvad "madmoden" siger) eller bare skyen
hældt over
> dyret lige inden servering....øjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj og så smider du
den ud
> *tsk, tsk*

Hehe...du har ret, det gi'r en supergod sovs, men det er bare
ikke altid fedt med brun sovs i eks. en kyllingsalat

Spang



Mette (08-01-2004)
Kommentar
Fra : Mette


Dato : 08-01-04 07:43

"Spangkuk" <hrmmmfkekgh@tieyskt.æø> wrote in message news:<bthb7u$22p0$1@news.cybercity.dk>...
> Vi spiser en del kyllinger, og ikke sjældent ryger skyen
> ud.
>
> Men er det ikke dumt ? Kan den fryses til senere brug
> i en god sovs ?

joda, især hvis du lægger lidt fintstrimlede urter (gulerod, løg,
porre, selleri osv) ved dyret, inden det ryger i ovnen. Så får du
noget sky, der smager af lidt mere, og en kylling, der smager af lidt
mere - GOK

/Mette

>
> Spang

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste