|
| Saften fra en lørdagskylling.. Fra : Spangkuk |
Dato : 07-01-04 17:15 |
|
Vi spiser en del kyllinger, og ikke sjældent ryger skyen
ud.
Men er det ikke dumt ? Kan den fryses til senere brug
i en god sovs ?
Spang
| |
zasha (07-01-2004)
| Kommentar Fra : zasha |
Dato : 07-01-04 21:21 |
|
"Spangkuk" <hrmmmfkekgh@tieyskt.æø> skrev i en meddelelse
news:bthb7u$22p0$1@news.cybercity.dk...
>
> Vi spiser en del kyllinger, og ikke sjældent ryger skyen
> ud.
>
> Men er det ikke dumt ? Kan den fryses til senere brug
> i en god sovs ?
>
> Spang
>
Er du vimmer, i mine øjne smider du det næstbedste ud (kråsen er min
favorit). skyen er dels grundlaget for en genial velsmagende sovs (jaja, jeg
elsker altså sovs, uanset hvad "madmoden" siger) eller bare skyen hældt over
dyret lige inden servering....øjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj og så smider du den ud
*tsk, tsk*
--
Hilsen Heidi
http://chocolade.dk
| |
Spangkuk (08-01-2004)
| Kommentar Fra : Spangkuk |
Dato : 08-01-04 03:35 |
|
> Er du vimmer, i mine øjne smider du det næstbedste ud (kråsen er min
> favorit). skyen er dels grundlaget for en genial velsmagende sovs
(jaja, jeg
> elsker altså sovs, uanset hvad "madmoden" siger) eller bare skyen
hældt over
> dyret lige inden servering....øjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj og så smider du
den ud
> *tsk, tsk*
Hehe...du har ret, det gi'r en supergod sovs, men det er bare
ikke altid fedt med brun sovs i eks. en kyllingsalat
Spang
| |
Mette (08-01-2004)
| Kommentar Fra : Mette |
Dato : 08-01-04 07:43 |
|
"Spangkuk" <hrmmmfkekgh@tieyskt.æø> wrote in message news:<bthb7u$22p0$1@news.cybercity.dk>...
> Vi spiser en del kyllinger, og ikke sjældent ryger skyen
> ud.
>
> Men er det ikke dumt ? Kan den fryses til senere brug
> i en god sovs ?
joda, især hvis du lægger lidt fintstrimlede urter (gulerod, løg,
porre, selleri osv) ved dyret, inden det ryger i ovnen. Så får du
noget sky, der smager af lidt mere, og en kylling, der smager af lidt
mere - GOK
/Mette
>
> Spang
| |
|
|