"Steen Suder, privat" <sfs_news_spam@suder.dk> skrev i en meddelelse
news:3ffafa38$0$266$bc7fd3c@news.sonofon.dk...
> Linda Hedegaard Jensen wrote:
> > "loui" <louisep@stofanet.dk> skrev i en meddelelse
> > news:3ffaf4c8$0$2813$ba624c82@nntp01.dk.telia.net...
> >
> >>Hejsa.
> >>
> >>Er der nogen der har en rigtig god ide´ til en hyggelig dating middag??
> >>Jeg er fuldstændig tom for ideer....
> >>
> >>- Der må dog ikke være fisk indblandet...
> >>- Tror at til fooret står den på, nachos med ost, og så i ovnen, og
dertil
> >>salsa og "guacomole"
> >>
> >>Er åben for alle forslag..
> >>
> >>Mvh Louise GP
> >>
> >>
> >
> > Syntes måske at du skal fortsætte i det mexicanske.
> > Det kan virke meget gennemtænkt istedet for at diske op med den
sædvanlige
> > steak med et eller andet kartoffel-halløj. Kig her:
> >
http://www.dk-kogebogen.dk/info/link-til-os/land/mexico.php.
> > Det meste lyder enormt lækkert.
> > Måske din date vil syntes: hold op hvor en klog pige pga et gennemført
> > madtema.
>
> Nu siger jeg det lige... det kommer vel an på hvad det er for en fyr.
> Jeg ville f.eks. være dybt begejstret for en veltillavet Chili con carne
> eller en rigtigt god steak. Det lyder måske simpelt, men er svært at
> perfektionere. Begge dele, men måske mest chilien er "simpel" mad, der
> ikke tager noget fokus fra det egentlige formål med middagen.
>
> Ikke for at drage paralleller, men jeg plejer at servere Chili til mine
> egne herrefødselsdage for det er mad man bliver glad af. Det har taget
> mig 15 års arbejde med denne ret at nå til hvor jeg er nu, men jeg
> betragter stadig mig selv som nybegynder.
>
> Dét jeg vil sige med det, er at udførelse og grundlæggende kvalitet er
> mindst lige så vigtigt for mange fyre som tema, pynt, udseende og
> kompleksitet er det.
>
> Vi er sgu' ikke så komplicerede endda
>
> (Altid...)
>
> --
> Mvh. / Best regards,
> Steen Suder <
http://www.suder.dk/>
> ICQ UIN 4133803
>
Hej Steen
Mener absolut ikke at mænd er komplicerede (kun nogen gange
Syntes bare
at det kunne være en ide med et bette madtema. Tænkte også på chili con
carne med noget lækkert hjemmebagt brød.
Jeg elsker selv en god steak, men syntes måske at man får det for tit, nok
fordi man idag kan betale sig fra det.
Syntes aldrig man får serveret et "madtema" hvor retterne følges ad. Derfor
var det min ide.
Hilsen en kompliceret Linda