|
| Kyllingelever Fra : David Rasmussen |
Dato : 04-01-04 12:29 |
|
Jeg vil gerne lave diverse ting med kyllingelever, men det eneste
kyllingelever jeg kan finde er det der dybfrosne noget fra danpo der
ligner noget man ikke har lyst til at spise når det er tøet op. Skal det
behandles på en eller anden måde efter optøning, f.eks. koges eller
skylles? Kan man ikke købe noget lidt lækrere noget end det, f.eks.
noget frisk og/eller økologisk? Og hvor? Jeg bor på Amager.
/David
| |
Kasper Hyllested (04-01-2004)
| Kommentar Fra : Kasper Hyllested |
Dato : 04-01-04 13:39 |
|
David Rasmussen <david.rasmussen@gmx.net> writes:
>Jeg vil gerne lave diverse ting med kyllingelever, men det eneste
>kyllingelever jeg kan finde er det der dybfrosne noget fra danpo der
>ligner noget man ikke har lyst til at spise når det er tøet op. Skal det
>behandles på en eller anden måde efter optøning, f.eks. koges eller
>skylles? Kan man ikke købe noget lidt lækrere noget end det, f.eks.
>noget frisk og/eller økologisk? Og hvor? Jeg bor på Amager.
Min lokale slagter har da kyllingelever (Godthåbsvej, Frederiksberg). Men
uanset hvad, så ser det ikke særligt lækkert ud før det tilberedes. Det
gør indvolde sjældent i mine øjne. Men det smager ofte glimrende.
De gange, jeg har lavet noget med kyllingelever, har jeg netop brugt de
frosne fra Føtex' frysedisk. Og de fungerer glimrende for mig.
Mange hilsner
Kasper Hyllested
| |
David Rasmussen (04-01-2004)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 04-01-04 14:05 |
|
Kasper Hyllested wrote:
>
> De gange, jeg har lavet noget med kyllingelever, har jeg netop brugt de
> frosne fra Føtex' frysedisk. Og de fungerer glimrende for mig.
>
Og de skal ikke skylles eller koges først etc. ? Bare f.eks. hakkes
(hvis det er det der skal bruges), og så ned i retten?
/David
| |
Basil of Fawlty Towe~ (04-01-2004)
| Kommentar Fra : Basil of Fawlty Towe~ |
Dato : 04-01-04 17:50 |
|
> Og de skal ikke skylles eller koges først etc. ? Bare f.eks. hakkes
> (hvis det er det der skal bruges), og så ned i retten?
>
> /David
Bare tøes op og puttes i.
| |
Spangkuk (04-01-2004)
| Kommentar Fra : Spangkuk |
Dato : 04-01-04 17:46 |
|
> De gange, jeg har lavet noget med kyllingelever, har jeg netop brugt
de
> frosne fra Føtex' frysedisk. Og de fungerer glimrende for mig.
Den "frosne kyllingelevers venner" tilslutter jeg mig hermed også.
Smager glimrende, god konsistens, billig.
Ingen problemer.
Spang
| |
|
|