|
| hjælp til opskrift Fra : Benny Jespersen |
Dato : 03-01-04 18:57 |
|
er der nogen der kan hjælpe med en opskrift til reje eller tunmousse
| |
Inger Pedersen (03-01-2004)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 03-01-04 19:10 |
|
"Benny Jespersen" <bennyjespersen.fabjerg@mail.tele.dk> skrev i en
meddelelse news:3ff7026b$0$29365$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> er der nogen der kan hjælpe med en opskrift til reje eller tunmousse
Tunmousse:
Det Bedste fra Karolines Køkken, vist nok det første hæfte i serien.
Karoline.dk kan jeg ikke komme ind på lige nu, men der er en lignende
opskrift.
Hilsen Inger
| |
Ralph (03-01-2004)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 03-01-04 19:49 |
|
Tunmousse
Forretter, Tun
2 ds tunfisk naturel
1 mellemstort løg
saft af ca. 1 citron
2 1/2 dl creme fraiche 18%
4 bl. husblas
1 1/2 dl piskefløde
salt, peber
1 glas lyserød kaviar (100g) - hold lidt tilbage til pynt
Pynt:
Tomater
lidt kaviar
mynte eller citronmelisse
Dressing:
2 1/2 dl cremefraiche
citronsaft
salt, peber
1. Bland tunfisk, pillet, hakket løg citronsaft og creme fraiche og kør
det et øjeblik i blenderen.
2. Udblød husblassen i koldt vand, smelt den i mikroovnen og hæld den i
tunmassen.
3. Når massen begynder at stivne vendes der flødeskum i.
4. Vend kaviar i, og smag til.
5. Hældes op i form, og stilles koldt mindst 2 timer.
6. Ved serveringen pyntes med tomat(både), kaviar og grønt.
Serveres med flute eller groft brød.
--
venligst
Ralph
"Benny Jespersen" <bennyjespersen.fabjerg@mail.tele.dk> skrev i en
meddelelse news:3ff7026b$0$29365$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> er der nogen der kan hjælpe med en opskrift til reje eller tunmousse
>
>
| |
Klaus Alexander Seis~ (03-01-2004)
| Kommentar Fra : Klaus Alexander Seis~ |
Dato : 03-01-04 20:05 |
|
Ralph skrev:
> Tunmousse
> Forretter, Tun
Opskriften ligner til forveksling den der er bag på nogle pakker
husblas, den er rigtigt god.
Idé til variation: Tunfisk erstattes med laks på dåse, eller med
halvt dåselaks og halvt ferskrøget laks i småtern.
--
Klaus Alexander Seistrup, Copenhagen, Denmark.
http://www.seistrup.dk/ · http://www.pnx.dk/
| |
Ralph (03-01-2004)
| Kommentar Fra : Ralph |
Dato : 03-01-04 21:08 |
|
"Klaus Alexander Seistrup" <klaus@seistrup.dk> skrev i en meddelelse
news:3ff71267-37d5c8d2-a792-4a95-a55c-29e383fb0195@news.szn.dk...
> Ralph skrev:
>
> > Tunmousse
> > Forretter, Tun
> Opskriften ligner til forveksling den der er bag på nogle pakker
> husblas, den er rigtigt god.
>
> Idé til variation: Tunfisk erstattes med laks på dåse, eller med
> halvt dåselaks og halvt ferskrøget laks i småtern.
Flere variationer: Dressing tilføj noget grønt, karse, persille, dild
--
venligst
Ralph
| |
|
|