|
| Hvorfor trevler i citronfromagen Fra : Benny Andersen |
Dato : 03-01-04 01:10 |
|
Desværre kom der lidt trevler i citronfromagen nytårsaften - men hvorfor?
Vi fulgte den "sædvanlige" opskrift, idet vi dog piskede hviderne med
sukkeret,
og vi har ikke før været uheldigemed den fremgangsmåde.
OK. Denne gang brugte vi henholdsvis æggehvider og blommer fra
små plastikdunke for at være sikrer på at undgå salmonella.
Men hvad er mon gået galt?
Mvh Benny Andersen
| |
Ukendt (03-01-2004)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 03-01-04 05:51 |
|
"Benny Andersen" <benny.andersen@post2.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3ff60844$0$30089$edfadb0f@dtext01.news.tele.dk...
> Desværre kom der lidt trevler i citronfromagen nytårsaften - men hvorfor?
> Vi fulgte den "sædvanlige" opskrift, idet vi dog piskede hviderne med
> sukkeret,
> og vi har ikke før været uheldigemed den fremgangsmåde.
> OK. Denne gang brugte vi henholdsvis æggehvider og blommer fra
> små plastikdunke for at være sikrer på at undgå salmonella.
>
> Men hvad er mon gået galt?
Husblasen har været for varm, da den blev hældt i æggemassen. Det har intet
med æggenen at gøre.
Tina
| |
Inger Pedersen (03-01-2004)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 03-01-04 09:02 |
|
"Tina" <wunjo(snabel-a)webspeed.dk> skrev i en meddelelse
> > Men hvad er mon gået galt?
>
> Husblasen har været for varm, da den blev hældt i æggemassen. Det har
intet
> med æggenen at gøre.
Jeg vil nu sige, at husblas og/eller æggemasse har været for kold.
Så sker der det, at husblasen stivner, før man kan nå at fordele den.
Hvis husblasen er for varm, tager det for lang tid for den at stivne, og så
synker den til bunds, så man får en "lagdelt" fromage med gele i bunden og
ustivnet skum for oven.
Hilsen Inger
| |
|
|