/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sauce
Fra : David Rasmussen


Dato : 31-12-03 10:19

Hvor meget sauce skal man lave til stegt oksekød til 9 mennesker? Bare
sådan ca.?

/David


 
 
Inger Pedersen (31-12-2003)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 31-12-03 11:04


"David Rasmussen" <david.rasmussen@gmx.net> skrev i en meddelelse
news:bsu3t7$r9b$2@news.net.uni-c.dk...
> Hvor meget sauce skal man lave til stegt oksekød til 9 mennesker? Bare
> sådan ca.?

Det kommer lidt an på tilbehøret og på, hvor sovsespisende gæsterne er.
Jeg går ud fra, det er almindelig brun sovs af skyen, siden du ikke skriver
andet.
Hvis der er almindelige hvide kartofler, ville jeg i min familie beregne 1
dl sovs pr. person og 1 dl ekstra til den ene af mine sønner
Hvis der f.eks. er bønner og brunede kartofler, ville jeg beregne ½ dl pr-
person + ½ dl ekstra.

Godt nytår!
Hilsen Inger





David Rasmussen (31-12-2003)
Kommentar
Fra : David Rasmussen


Dato : 31-12-03 11:24

Inger Pedersen wrote:
>
> Det kommer lidt an på tilbehøret og på, hvor sovsespisende gæsterne er.
> Jeg går ud fra, det er almindelig brun sovs af skyen, siden du ikke skriver
> andet.

Jeg laver en rødvinssauce og en grøn pebersauce.

> Hvis der er almindelige hvide kartofler, ville jeg i min familie beregne 1
> dl sovs pr. person og 1 dl ekstra til den ene af mine sønner
> Hvis der f.eks. er bønner og brunede kartofler, ville jeg beregne ½ dl pr-
> person + ½ dl ekstra.
>

Tak for retningslinjerne :)

/David


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177503
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408544
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste