/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Sylte - det er noget man hamstrer
Fra : Bo Warming


Dato : 27-12-03 09:15

Min datter kom 2 juledag fra Hjørring og som gave fra mormoderen, havde hun
hjemmelavet sylte med.
Den var brun og ikke rød og i det hele taget helt anderledes end den, jeg
hele december har spist fra Aldi, Netto og Fakta, og som jeg idag vil
hamstre ti pakker af, for de har det jo kun i julen.
Nougat skal jeg også forsyne mig med. Fabrikkerne tjener mere på de dyre
færdig-sager, men respekterer at i julen har mange danskere tradition for
selv at lave deres families type marcipan-konfekt
- og spise det billige maskinudbenede grisehovedkød og grisetær og hvad der
ellers er i sylten(?)

Sidste jul havde en Fakta-butik her på Nørrebro store poser med tørrede
(af-hårede) griseører - men det var vist ment som hundefoder, selvom
friturestegning gjorde dem så lækre som flæskesvær og fedtegrever

Skinkesandswich i toasteren, discount-style, lavede jeg sidste vinter med
sylte og ost, og uden den dyre skiveskårne kogte skinke mellem de to
sandwitch-franskbrød. Gammelt bagerfranskbrød og youghurtbrød smager meget
bedre end det tyndt skiveskårne hvide firkantede brød..

--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46, 2200 København N
Tel: 3586 1000, fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste