/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
forslag til anden måde at lave brunede kar~
Fra : anders odense


Dato : 24-12-03 09:53

jeg mener at jeg engang så nogle der tilførte lidt balsamicoeddike i sukker
lagen./for at gøre dem lidt sprødere) men har simpelthen ikke kunne finde
nogle sådanne opskrifter. (har prøvet google)
er der nogle der ved om det dur

med venlig hilsen og god jul
anders



 
 
Michael Tidemand (24-12-2003)
Kommentar
Fra : Michael Tidemand


Dato : 24-12-03 13:21

Kog fløde ned til tyk konsistens og kom 2 dråber kulør i, ikke for meget så
bliver det sort og vendkartofflerne i.

Vipti

M
"anders odense" <alehmann@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:3ucGb.64064$jf4.3848395@news000.worldonline.dk...
> jeg mener at jeg engang så nogle der tilførte lidt balsamicoeddike i
sukker
> lagen./for at gøre dem lidt sprødere) men har simpelthen ikke kunne finde
> nogle sådanne opskrifter. (har prøvet google)
> er der nogle der ved om det dur
>
> med venlig hilsen og god jul
> anders
>
>



Carsten Finn Rasmuss~ (24-12-2003)
Kommentar
Fra : Carsten Finn Rasmuss~


Dato : 24-12-03 15:06

Michael Tidemand wrote:
> Kog fløde ned til tyk konsistens og kom 2 dråber kulør i, ikke for
> meget så bliver det sort og vendkartofflerne i.

Forrædder!!!

Da julen er tilgivelsens tid, må du og familie alligevel have eb
Glædelig Jul :)

--
Carsten (3600), HELD er noget der indtræffer når grundige forberedelser
mødes med en gunstig lejlighed....



Peter Løhde Svarre (24-12-2003)
Kommentar
Fra : Peter Løhde Svarre


Dato : 24-12-03 14:04

Brun kartoflerne i smør, når de er ved at tage farve hælder du en pose
hakkede hasselnødder på panden sammen med og bruner dem lidt med. Jeg plejer
at bruge en pose hasselnøddeflager som jeg så lige hakker lidt mere, så
stykkerne bliver så små at de kan hænge fast på kartoflerne. Tag kartoflerne
af og hold dem evt. varme i ovnen eller mikroovnen. Det er godt!

Det er lidt anderledes end de i øvrigt ganske udmærkede brune kartofler.

Rigtig god jul til jer alle.

Peter



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste