Hej...
Jeg bruger en pande fra gastrolux der er beregnet til fedtfattig stegning.
Man kan jo sagtens stege i fedt i den, men fedtet lægger sig i små perler på
den så det er unødvendigt. Den er mit bedste våben, fordi så kan man fx lave
helt fedtfri frikkadeller...mums....eller alt havd der ellers har været
bandlyst pga stegningen.
mvh Malle
<BogH> skrev i en meddelelse
news:3fe0b614$0$27402$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Men ærligt Lisbeth er det så ikke mere passende at starte en ny tråd, til
> det emne med stegning i fedt, du har bragt på bane.
>
> Laila
>
> Hej Laila
>
> Nu gør jeg det i stedet for, så bliver der da ikke ballade over det
>
> Laila skrev i en anden tråd (som svar på mit indlæg):
>
>
> "Det er jo ikke kun spørgsmålet om at suge fedt, men også at fedt fra
kødet
> kan løbe fra på denne grill. Idet animalsk fedt efter sigende er usundt i
> forhold til vegatabilsk fedt."
>
> Det har du helt ret i Laila, men det som jeg gav Lisbeth ret i var, at kød
> optager meget lidt fedt under stegningen. Altså påstod jeg ikke, at
> vegatabilsk fedt er sundt og ikke bør begrænses i det omfang det er
muligt.
>
> Men for at få andres erfaringer med stegning af kød på den mest
fedtfattige
> måde, vil jeg da gerne spørge om hvordan I gør det? For at der ikke skal
> opstå panik og misforståelser må jeg hellere udybe mit spørgsmål lidt. Det
> jeg gerne vil vide er:
>
> Hvordan I steger kødet?
> Med fedtstof, i så fald hvilket?
> Kender nogle noget godt udstyr til stegning af kød på en FEDTFATTIG måde?
> (Nu er det vel klart nok, at der menes på en fedtfattig måde og at det
> derfor er relevant i denne NG?) *S*
>
> Håber på nogle gode svar som man kan bruge til noget.
>
> Mvh.... og god jul til alle *S*
>
>
>
>
>
>