|
| Stegt/friturestegt Brie Fra : Spangkuk |
Dato : 16-12-03 13:50 |
|
Har lige købt 1 kg. "Fransk" Brie i netto til 40 kroner
Vil gerne stege/friturestege tykke skiver af denne.
Men hvordan er det lige man laver dejen til det ?
Spang
| |
Ukendt (16-12-2003)
| Kommentar Fra : Ukendt |
Dato : 16-12-03 14:04 |
|
"Spangkuk" <hrmmmfkekgh@tieyskt.æø> skrev i en meddelelse
news:brmuu4$1q6f$1@news.cybercity.dk...
> Har lige købt 1 kg. "Fransk" Brie i netto til 40 kroner
>
> Vil gerne stege/friturestege tykke skiver af denne.
>
> Men hvordan er det lige man laver dejen til det ?
>
> Spang
>
>
Hej
Her er et forslag
Indbagt brieost
1 stk. brieost
1 pk. Wontonde]
æg til pensling
1 stk. rød peberfrugt
1 stk. gul peberfrugt
1 stk. mango
1/4 bdt. mynte
Dressing:
2 spsk. olie
3 spsk. balsamico
3 spsk. honning
salt-peber
Skær peberfrugterne igennem og fjern kernerne.
Skær dem i fine strimler.
Kog dressingen sammen.
Kom peberfrugterne i og lad det simre i ca. 3-4 min.
Tages af varmen og afkøles.
Skræl mango og sker den i strimler.
Kommes i peberfrugten.
Lad det trække i 15 min.
Væden sigtes fra og mynteblade vendes i.
Pensel dejen med æg.
Skær brieosten i portionsstykker.
Læg brieost og salat på dejen.
Lukkes og bages ved 200 grader til dejen er sprød.
| |
Spangkuk (16-12-2003)
| Kommentar Fra : Spangkuk |
Dato : 16-12-03 23:49 |
|
> Hej
>
> Her er et forslag
:snip
Ja, sikke et forslag,- der er grønt nok i retten
til at ligge planeten øde
Jeg ville nu bare ha' en opskrift på den dej, der
skal omgive brien.
Men tak alligevel !
Spang
| |
Flemming Kold (17-12-2003)
| Kommentar Fra : Flemming Kold |
Dato : 17-12-03 00:16 |
|
Hej Spangkuk
Når jeg selv laver brie, ruller jeg dem først i mel, så i pisket æg, for til
sidst at vende dem i rasp. På en pande, med brunet smør. Vendes tit.
Er ikke sikker på, at det er lige det, du leder efter. Men, et forsøg værd.
Hilsen Flemming Kold
| |
Spangkuk (17-12-2003)
| Kommentar Fra : Spangkuk |
Dato : 17-12-03 00:56 |
|
> Når jeg selv laver brie, ruller jeg dem først i mel, så i pisket æg,
for til
> sidst at vende dem i rasp. På en pande, med brunet smør. Vendes tit.
>
> Er ikke sikker på, at det er lige det, du leder efter. Men, et forsøg
værd.
BINGO - tak Flemming !
Spang
| |
Spangkuk (17-12-2003)
| Kommentar Fra : Spangkuk |
Dato : 17-12-03 01:01 |
|
> > Når jeg selv laver brie, ruller jeg dem først i mel, så i pisket æg,
Aj da, må lige komplementere mig selv.:
Skal det være hele æg, blommen eller bare hviden ?
Spang
| |
Flemming Kold (17-12-2003)
| Kommentar Fra : Flemming Kold |
Dato : 17-12-03 10:37 |
|
Hej Spang.
Glad for at jeg kunne hjælpe.
Og det er hele æg, slået ud i en dyb tallerken og pisket til en homogen
blanding.
Flemming Kold
| |
Brian Møller (17-12-2003)
| Kommentar Fra : Brian Møller |
Dato : 17-12-03 11:40 |
|
"Flemming Kold" <rikkenavneFJAERNDETTE@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3fdf91a4$0$27403$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Hej Spangkuk
> Når jeg selv laver brie, ruller jeg dem først i mel, så i pisket æg, for
til
> sidst at vende dem i rasp. På en pande, med brunet smør. Vendes tit.
> Er ikke sikker på, at det er lige det, du leder efter. Men, et forsøg
værd.
Hej
Jeg vil nok anbefale at gøre det 2 gange med æg rasp, altså mel, æg, rasp,
æg og så rasp, da jeg eller har oplevet indtil flere smide deres indhold ud
både på min pande og i min frituregryde. Det er både i forbindelse med
arbejdet som kok og som privat-madlaver (hvis man kan være det når man har
lidt maderfaring) at jeg har oplevet det. Men så kan man også mere mindre
lade den være "sig selv" i en frituregryde indtil den flyder ovenpå eller er
pænt gylden.
Mvh
Brian
| |
Spangkuk (17-12-2003)
| Kommentar Fra : Spangkuk |
Dato : 17-12-03 19:13 |
|
> Jeg vil nok anbefale at gøre det 2 gange med æg rasp, altså mel, æg,
rasp,
> æg og så rasp, da jeg eller har oplevet indtil flere smide deres
indhold ud
> både på min pande og i min frituregryde. Det er både i forbindelse med
> arbejdet som kok og som privat-madlaver (hvis man kan være det når man
har
> lidt maderfaring) at jeg har oplevet det. Men så kan man også mere
mindre
> lade den være "sig selv" i en frituregryde indtil den flyder ovenpå
eller er
> pænt gylden.
Ok, tak
Spang
| |
Spangkuk (17-12-2003)
| Kommentar Fra : Spangkuk |
Dato : 17-12-03 19:13 |
|
> Jeg vil nok anbefale at gøre det 2 gange med æg rasp, altså mel, æg,
rasp,
> æg og så rasp, da jeg eller har oplevet indtil flere smide deres
indhold ud
> både på min pande og i min frituregryde. Det er både i forbindelse med
> arbejdet som kok og som privat-madlaver (hvis man kan være det når man
har
> lidt maderfaring) at jeg har oplevet det. Men så kan man også mere
mindre
> lade den være "sig selv" i en frituregryde indtil den flyder ovenpå
eller er
> pænt gylden.
Ok, tak
Spang
| |
Allan Møller (17-12-2003)
| Kommentar Fra : Allan Møller |
Dato : 17-12-03 00:18 |
| | |
Spangkuk (17-12-2003)
| Kommentar Fra : Spangkuk |
Dato : 17-12-03 00:57 |
| | |
kristian mikael de f~ (19-12-2003)
| Kommentar Fra : kristian mikael de f~ |
Dato : 19-12-03 15:55 |
|
On Wed, 17 Dec 2003 00:17:44 +0100, "Allan Møller" <allan@anllanm.dk>
wrote:
>Kan man ikke friturestege det som en camenbert ?
Kan man trille en brie hen over Rådhuspladsen?
..
..
..
..
..
..
..
..
Ka' man bære den?
mvh kmo
| |
Flemming Kold (19-12-2003)
| Kommentar Fra : Flemming Kold |
Dato : 19-12-03 23:24 |
|
On Wed, 17 Dec 2003 00:17:44 +0100, "Allan Møller" <allan@anllanm.dk>
wrote:
>>Kan man ikke friturestege det som en camenbert ?
>Kan man trille en brie hen over Rådhuspladsen?
Hvor hurtigt havde du forestillet dig at trille?
| |
kristian mikael de f~ (21-12-2003)
| Kommentar Fra : kristian mikael de f~ |
Dato : 21-12-03 00:56 |
|
On Fri, 19 Dec 2003 23:23:57 +0100, "Flemming Kold"
<rikkenavneFJAERNDETTE@mail.dk> wrote:
>Hvor hurtigt havde du forestillet dig at trille?
Så du ikke nederste linje?
mvh kmo
| |
|
|