hnk451@hotmail.com (Heidi N. K.) writes:
> Min juleaftensmenu udvikler sig i øjeblikket.
>
> Mon det er for anderledes?
Tja, det er jo op til jer selv at afgøre, men jeg hælder nu også mere
til det gode gamle julemad. At servere en rødkålssalat og kogte eller
bagte æbler til, så det ikke bliver så fedt er helt i orden, men min
and eller flæskesteg skal altså være som den plejer. Ingen kokosmælk
til mig, tak.
> Sovs som bliver spædet op med noget af kokosmælken
Helligbrøde! Man kan da ikke lave brun sovs med kokos?!?!? ;) Igen,
det kan man jo selv bestemme, men jeg tror nu jeg ville se sjov ud.
> En rødkålssalat af en eller anden art.
> Har tænkt på rå rødkål, valnødder, rosiner samt en ting mere.
Appelsiner vil være godt.
> Dessert:
> Ris a la mande med bær-sovs.
> Den traditionelle kirsebærsovs erstattes med en bærsovs lavet af
> blåbær, boysenbær mm. (De der frosne bær-blandinger, man kan købe. 90
> % blendes og resten kommes hele i sovsen. Skal måske lunes lidt.)
Det kunne jeg godt leve med. Bare der er nok ris ala mande, så der er
til morgenmaden juledag.
Mvh Trine, som for første gang skal holde jul hos svigerfamilien og er
glad for at de også er traditionelle.
--
Nyhedsgrupper er ikke Jeopardy, svar efter spørgsmålet!
http://www.triane.dk, juletræer, gran og julebutik
Tag familien med på skovtur og fæld dit eget juletræ.