/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Christiansøsild ?
Fra : Tina


Dato : 15-12-03 22:54

Der har tidligere været et indlæg herom. Man skal bruge noget krydderi fra
Hedebogård.
Nu har jeg købt dette, men hvordan gør jeg lige ?
På forhånd Tak

Vh
Tina



 
 
Renate Jacobsen (16-12-2003)
Kommentar
Fra : Renate Jacobsen


Dato : 16-12-03 07:44


"Tina" <tindal@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:3fde2cf6$0$29307$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
> Der har tidligere været et indlæg herom. Man skal bruge noget krydderi fra
> Hedebogård.
> Nu har jeg købt dette, men hvordan gør jeg lige ?
> På forhånd Tak
>
> Vh
> Tina
>

Hej Tina,

Det står på Hedebogårds hjemmeside under opskrifter.
Du får lige hvad der står:

"5 kg. Sild 2 ½ dl. Eddike 2 ½ dl. Vand sildefilerne lægges i eddike og vand
(trækker koldt i ca. 12 timer) Sildene afdrænes og lægges lagvis i en
krukke, krydderiblandingen drysses mellem lagene. KRYDDERIBLANDING: 750 gr.
groft salt 500 gr. sukker 500 gr. brun farin 8 gr. spansk humle 10 gr. rød
sandel 10 gr. hel sort peber 10 gr. neliker 20 gr. laurbærblade 10 gr.
rosmarin 10 gr. nitrit salt ¼ kop atamon trækker i 7 dage eller mere, bliver
bedre jo længere de strår."

Mvh. Renate



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177503
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408542
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste