"Gitte og Claus" <xxx@lerbech.dk> skrev i en meddelelse...
> Er der nogen der har en opskrift på cremfyldte chokolader, så alle de
> stakler der ikke kan lide marsipan også kan få konfekt her til jul.... gerne
> med sprut eller likør smag ??????????????
Vedrørende fremgangsmåden og chokoladeopskrifter til fyldt chokolade i
forme..
Evt. lån eller køb bogen Vingummi/Chokolade i serien "Alle Tiders Slik"
af Helle Beisheim. (side 25-42)
Bogen omhandler både smeltning og temperering på forskellige metoder.
Hvordan man fx laver skildpadder og frøer i flerfarvede chokolader med fyld,
fx med Rum Caribia-fondant eller karamelfyld. Ligeledes om hvordan man
fremstiller fyld, chokoladetrøffel eller fondant med forskellig smag..
fx ananas, bailey, kokos, mocca, orange osv.
Lån bogen på biblioteket før din nabo!!..
Hurtigt og nemt:
Søg evt. efter tidligere indlæg i dk.kultur.mad+drikke: søg chokoladetrøffel
eller fondant.
http://groups.google.com/groups?oi=djq&as_ugroup=dk.kultur.mad%2Bdrikke
> Tak på forhånd og glædelig jul
Det kan du selv være! *<|
Mvh. Peter W. Bosse
Peters Jul: (Johan Krohn 1841)
Da før jeg ud med Karen gik,
vi var i Bagerens Butik;
dér stod den tykke Bager,
og han skrev op, hvad Karen sa'e:
Til Juleaften skal vi ha'e
to store Julekager.
Gid det var Jul! Hvor det var rart.
Men nu maa den da komme snart,
det varer ikke længe;
thi fra min Stol ved Vindvet her
paa Køkkenmuren jeg jo ser
alt Julegaasen hænge.