/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Varmebehandling af grøntsager
Fra :
Emil
Dato :
14-12-03 00:26
Hej
Gennem et stykke tid har jeg varmebehandlet grøntsager
(rodfrugter) ved 65-85 grader (mindst en halv time til flere
timer) før den egentlige tilberedning. Altså meget stor elastik i
behandlingstiden og temperaturen.
De varmebehandlede rodfrugter kan opbevares i køleskab i mindst
en ugestid før endelig tilberedning (kogning).
Herefter skal rodfrugterne behandles som var de helt rå.
Resultaterne har været *ensartede* og gode over al forventning.
Smagen af rodfrugterne har været en mellemting mellem de
trsditionelt kogte og de rå rodfrugter. Specielt gulerødder får
en meget fin smag. Altså virkeligt noget at skrive hjem om!
Konsistensen var 'al dente', selv efter alt for lang tids
efterfølgende kogning. Igen en meget stor elastik i kogetiden.
Det må da være enhver husmoderes drøm at kunne tilberede perfekte
rodfrugter, uden at skulle bekymre sig særligt om
tilberedningstiderne.
Metoden kan varmt anbefales.
m.v.h. Emil
--
ved e-mail erstattes .invalid med .com
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408938
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.