/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Amerikansk glasur
Fra : My


Dato : 10-12-03 10:55

På film ser man altid når de laver chokoladekage sådan en glasur på som ikke
størkner. Den ser lidt fløde/creme-agtig ud. Er der nogen der ved hvordan
man laver den?
Deres kager ser også høje ud - mon de er lagt sammen med glasuren/cremen som
vores lagkager?

Jeg har altid syntes de så så lækre ud, og nu er jeg blevet nysgerrig.

MY



 
 
Soren Lindholt (10-12-2003)
Kommentar
Fra : Soren Lindholt


Dato : 10-12-03 13:02



My <my@nomail> wrote in article
<3fd6ed82$0$9758$edfadb0f@dread14.news.tele.dk>...
> På film ser man altid når de laver chokoladekage sådan en glasur på som
ikke
> størkner. Den ser lidt fløde/creme-agtig ud. Er der nogen der ved hvordan
> man laver den?
> Deres kager ser også høje ud - mon de er lagt sammen med glasuren/cremen
som
> vores lagkager?
>
> Jeg har altid syntes de så så lækre ud, og nu er jeg blevet nysgerrig.
>
Hos min fætter Søren i Canada så jeg en teknik med blødt eller smeltet smør
blandet med flromelis. Det bliver noget sjovt klister som mures ud over
kagen.
Man kan jo så også putte cognac og den slags.
Fyldet i lagkagerne ved jeg ikke hvad de bruger til, men glasuren kan nok
bruges, men det bliver muligvis for vammelt.
Flødeskum og rutebiler er min favorit.

mvh Søren

Deleuran (10-12-2003)
Kommentar
Fra : Deleuran


Dato : 10-12-03 14:08


"My" <my@nomail> wrote in message
news:3fd6ed82$0$9758$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> På film ser man altid når de laver chokoladekage sådan en glasur på som
ikke
> størkner. Den ser lidt fløde/creme-agtig ud. Er der nogen der ved hvordan
> man laver den?
> Deres kager ser også høje ud - mon de er lagt sammen med glasuren/cremen
som
> vores lagkager?
>
> Jeg har altid syntes de så så lækre ud, og nu er jeg blevet nysgerrig.
>
> MY

Jeg tror at det du søger kaldes frosting. Jeg har ikke noget opskrift lige
nu, men kan måske lokke en ud af min mor. En søgning på nettet på
chocolate+frosting+recipe giver mange hits (håber ikke at jeg får hovedet
revet af for at forslå det )
Hvis du ikke finder noget kan du jo vende tilbage, så vil jeg prøve at
skaffe min moders.

Lone



Bjarke Bundgaard (10-12-2003)
Kommentar
Fra : Bjarke Bundgaard


Dato : 10-12-03 16:48

Ja, det lyder som frosting...
Du kan finde utallige opskrifter på nettet...
Men pas på - så vidt jeg husker skal man bruge rå æg...
Jeg ved ikke om pasteuriseret æg går an...
Kunne du evt. sende dine erfaringer på et senere tidspunkt?

Bjarke


"My" <my@nomail> wrote in message
news:3fd6ed82$0$9758$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> På film ser man altid når de laver chokoladekage sådan en glasur på som
ikke
> størkner. Den ser lidt fløde/creme-agtig ud. Er der nogen der ved hvordan
> man laver den?
> Deres kager ser også høje ud - mon de er lagt sammen med glasuren/cremen
som
> vores lagkager?
>
> Jeg har altid syntes de så så lækre ud, og nu er jeg blevet nysgerrig.
>
> MY
>
>



My (11-12-2003)
Kommentar
Fra : My


Dato : 11-12-03 06:49


Ja, det er frosting jeg tænkte på. Jeg skal nok melde tilbage når jeg får
det afprøvet - nu vil jeg kigge lidt på de opskrifter jeg ka finde. Tak for
hjælpen.


"Bjarke Bundgaard" <bjarkebFJERNDETDERSTAARMEDSTORT@email.dk> skrev i en
meddelelse news:br7f7h$2d2d$1@news.cybercity.dk...
> Ja, det lyder som frosting...
> Du kan finde utallige opskrifter på nettet...
> Men pas på - så vidt jeg husker skal man bruge rå æg...
> Jeg ved ikke om pasteuriseret æg går an...
> Kunne du evt. sende dine erfaringer på et senere tidspunkt?
>
> Bjarke
>
>
> "My" <my@nomail> wrote in message
> news:3fd6ed82$0$9758$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> > På film ser man altid når de laver chokoladekage sådan en glasur på som
> ikke
> > størkner. Den ser lidt fløde/creme-agtig ud. Er der nogen der ved
hvordan
> > man laver den?
> > Deres kager ser også høje ud - mon de er lagt sammen med glasuren/cremen
> som
> > vores lagkager?
> >
> > Jeg har altid syntes de så så lækre ud, og nu er jeg blevet nysgerrig.
> >
> > MY
> >
> >
>
>



Brian Skaarup (11-12-2003)
Kommentar
Fra : Brian Skaarup


Dato : 11-12-03 14:11

On Wed, 10 Dec 2003 10:55:20 +0100, "My" <my@nomail> wrote:

>Jeg har altid syntes de så så lækre ud, og nu er jeg blevet nysgerrig.
Isabelle Smith lavede noget der ligner således:

Sne-glasur

Ingredienser:
4 pasturiserede æggehvider, 2 tsk. citronsaft, 1 tsk. glycerol (kan
købes hos materialister eller på apoteker), 900 g flormelis

Fremgangsmåde:
Pisk æggehviderne stive. Pisk lidt af flormelisen i, tilsæt citronsaft
og glycerol. Fortsæt med at pisk flormelis i, indtil massen er sej og
danner stive toppe. Smør glasuren i et tykt lag på den afkølede kage,
og lav små spiraler med top på med en kniv, så kagen ligner et
snelandskab. Pynt evt. med to røde cocktailbær og et par blade.
Glasuren bliver helt hård, og hele kagen kan holde sig i ugevis i en
lukket dåse.

Fra http://sites.tv2.dk/opskrifter/885.htm

Rene' Hjorth (11-12-2003)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 11-12-03 18:00

[Brian Skaarup | Thu, 11 Dec 2003 14:11:27 +0100]

>4 pasturiserede æggehvider, 2 tsk. citronsaft, 1 tsk. glycerol (kan
>købes hos materialister eller på apoteker), 900 g flormelis

Glycerol? Nahh, skal vi nu ikke tage glukose istedet - det er ligesom
lidt mindre usundt? :)

René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

Mette Svangren Gutte~ (11-12-2003)
Kommentar
Fra : Mette Svangren Gutte~


Dato : 11-12-03 18:40


"Rene' Hjorth" <rhjorth@spamcop.net> skrev i en meddelelse
news:jj8htvglsbqhbc04cdacci8ctt6kkurmmp@4ax.com...
> [Brian Skaarup | Thu, 11 Dec 2003 14:11:27 +0100]
>
> >4 pasturiserede æggehvider, 2 tsk. citronsaft, 1 tsk. glycerol (kan
> >købes hos materialister eller på apoteker), 900 g flormelis
>
> Glycerol? Nahh, skal vi nu ikke tage glukose istedet - det er ligesom
> lidt mindre usundt? :)
>
> René
> www.rene.hjorth.com
> & www.lowcarb.dk

Opskriften hedder skam med glycerol. Spørger man efter det på apoteket og
har sendt sin mand uden at fortælle, hvor meget han skal købe, spørger de
skam selv, om det er til bagning el.lign (for så skal han nok kun have en
lille flaske .
Se f.eks. http://www.apotekernes.dk/helium.dll?ID=926

MVH Mette - der faktisk netop idag har bagt Isabella Smiths plumkage med
sne-frosting!



Rene' Hjorth (11-12-2003)
Kommentar
Fra : Rene' Hjorth


Dato : 11-12-03 22:45

[Mette Svangren Guttesen | Thu, 11 Dec 2003 18:39:35 +0100]

>Opskriften hedder skam med glycerol.

Jeps, du har ret - det var mig der forvekslede ting :)

Jeg tror dog at 1 tsk. Vodka og 1 tsk. Glukose kunne erstatte det, men
må indrømme at det er ved at være lidt søgt...

René
www.rene.hjorth.com
& www.lowcarb.dk

Jørgen Hess (12-12-2003)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 12-12-03 00:16


"Rene' Hjorth" <rhjorth@spamcop.net> skrev i en meddelelse
news:89phtvofj3d7tl3376jler423g2njiem1t@4ax.com...
> [Mette Svangren Guttesen | Thu, 11 Dec 2003 18:39:35 +0100]
>
> >Opskriften hedder skam med glycerol.
>
> Jeps, du har ret - det var mig der forvekslede ting :)
>
> Jeg tror dog at 1 tsk. Vodka og 1 tsk. Glukose kunne erstatte det,
men
> må indrømme at det er ved at være lidt søgt...
>
> René
> www.rene.hjorth.com
> & www.lowcarb.dk

En farlig alkohol er vel glycol (kølervæske), hvis andre lurer på om
noget er farligt.
mvh
Jørgen



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste