/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kan dejen overnatte
Fra : René Hansen


Dato : 04-12-03 07:05

Hej alle

Jeg skal lave et svensk sirups brød med gær kærnemælk rug og hvedemel smør
anis og del sirup i.
Kan det stå natten over og skal brødet stå i køleren så snart det er klart
til ovnen.
Skal man ælte dejen igen når man tager det ud fra køleren og forme det til
brød igen.
Kan det ikke lade sig gøre og skal man følge hævningstiden fra opskriften
først 1 time der efter forme brødene og hæve igen 0,5 time

Mvh René



 
 
Gazi (04-12-2003)
Kommentar
Fra : Gazi


Dato : 04-12-03 15:32

"René Hansen" skrev d. 04-12-03 07:05 dette indlæg :
> Hej alle
>
> Jeg skal lave et svensk sirups brød med gær kærnemælk rug og hvedemel
smør
> anis og del sirup i.
> Kan det stå natten over og skal brødet stå i køleren så snart det er
klart
> til ovnen.
> Skal man ælte dejen igen når man tager det ud fra køleren og forme det
til
> brød igen.
> Kan det ikke lade sig gøre og skal man følge hævningstiden fra
opskriften
> først 1 time der efter forme brødene og hæve igen 0,5 time
>
> Mvh René
>


Hej Rene
Jeg kender ikke det brød du taler om, men jeg gør tit følgende ved
gærbrød.:
Hvis der skal 50 g gær i, så nøjes med at komme 25 g gær i. Lav dejen og
sæt den i køleskabet.
Tag den ud en til to timer og følg så bare din opskrift.

Hilsen Gazi


>

--
Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste