/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Rådyr ryg i fryseren
Fra :
Falcon
Dato :
30-11-03 12:15
Jeg kom til at se at jeg har en rådyr ryg i fryseren, men den har lagt
der ca 1 års tid. Kan den stadig bruges eller er den til
skraldespanden?
Hvis den stadig kan bruges kan jeg godt bruge en opskrift til den
mvh falcon
Peter Weis (
30-11-2003
)
Kommentar
Fra :
Peter Weis
Dato :
30-11-03 15:38
"Falcon" <jornlundtoft@hotmail.com> wrote in message
news:h5kjsvgue0nrov9huqo5cdd0t5k9tglvt6@4ax.com...
>
>
> Jeg kom til at se at jeg har en rådyr ryg i fryseren, men den har lagt
> der ca 1 års tid. Kan den stadig bruges eller er den til
> skraldespanden?
> Hvis den stadig kan bruges kan jeg godt bruge en opskrift til den
Den kan formodentlig stadig spises med fornøjelse.
Vildt er jo meget magert, så det harskner ikke særligt hurtigt.
Det kan komme an på om det var været oppe af fryseren i mellemtiden, og det
kan afhænge af fryserens temperatur.
Opskrift: salt og peber, stegepose, 10 timer i ovnen ved 70 grader.
mvh
Peter
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177559
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408938
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.