/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
boller flækker
Fra : Johnny & Jytte


Dato : 28-11-03 09:40

Hvorfor er det lige, at mine boller her på det sidste, er begyndt at flække
når de bliver bagt. Er det fordi jeg måske snyder lidt med hævetiden eller
er det for hård varme. Jeg bager dem ved 220 grader i den nederste halvdel
af ovnen.
Det er lidt træls for bollerne får en lidt hård "skorpe" der hvor de
flækker.

hilsen Jytte Thrane



 
 
Inger Pedersen (28-11-2003)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 28-11-03 23:25


"Johnny & Jytte" <jjhornum@mail.tele.dk> skrev i en meddelelse

> Hvorfor er det lige, at mine boller her på det sidste, er begyndt at
flække
> når de bliver bagt. Er det fordi jeg måske snyder lidt med hævetiden

Ja.
Når bollerne ikke er færdighævede, fortsætter de med at hæve, efter at
skorpen er blevet hård.
Resultat: de revner.

Hilsen Inger



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste