Det kan sagtens være sødmælken !! jeg har ofte oplevet det samme hvis jeg
går under 18% i min flødesovs !!
Ms
"Martin Jørgensen" <MartinFJERNDETTE@heidiogmartin.dk> skrev i en meddelelse
news:3fc1eaeb$0$145$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hejsa.
> Jeg har netop lavet en "sort gryde" -se evt.
>
http://www.karolineskoekken.dk/opskrifter/opskrift.asp?kkid=864&pos=52 .
> Desværre lignede sovsen udskidt æblegrød ? :O/
> Jeg havde ikke noget fløde , så jeg brugte sødmælk - kan det være årsagen
?
> Sovsen var meget grynet , og skillede en del - ikke just lækkert at se på
>
>
> Retten smagte iøvrigt pragtfuld - selv min kone kunne lide den
>
>
> --
> Hygge
> Martin
> Civic & Laverda
>
>
>