/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Rugbrødsbagning
Fra : NIL


Dato : 20-11-03 13:44

Hej gruppe.
Er der nogen her i gruppen, der kan fortælle mig, hvad jeg skal gøre for at
undgå at skorpen krakkelerer på mit hjemmebagte rugbrød?
Mvh. Pia



 
 
Carsten Finn Rasmuss~ (20-11-2003)
Kommentar
Fra : Carsten Finn Rasmuss~


Dato : 20-11-03 19:17

NIL wrote:
> Hej gruppe.
> Er der nogen her i gruppen, der kan fortælle mig, hvad jeg skal gøre
> for at undgå at skorpen krakkelerer på mit hjemmebagte rugbrød?
> Mvh. Pia

Det har jeg aldrig oplevet med rugbrød. At skorpen krakkelerer kunne
tyde på, at dit brød ikke er færdighævet før det kommer i ovnen. Du
skriver ikke noget om opskriften, men prøv at lade det hæve lidt
længere.

--
Carsten (3600), HELD er noget der indtræffer når grundige forberedelser
mødes med en gunstig lejlighed....



Lars Clement (24-11-2003)
Kommentar
Fra : Lars Clement


Dato : 24-11-03 23:52

Tilsyneladende har det en sammenhæng med surdejen: Prøv at ændre temperatur
/ hævetid. Jeg har erfaring for at det også afhænger af surdejens alder,
samt den vandmængde, der er i dejen.

--
Med venlig hilsen

Lars Clement
clement@post9.tele.dk

"Brug lidt lim og en dykker -
Så går det aldrig i stykker."


"NIL" <nilau4@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:3fbcb726$0$182$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej gruppe.
> Er der nogen her i gruppen, der kan fortælle mig, hvad jeg skal gøre for
at
> undgå at skorpen krakkelerer på mit hjemmebagte rugbrød?
> Mvh. Pia
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste