"diana" <djs@tele2adsl.dk> skrev i en meddelelse
news:gQ2vb.1403$OZ5.343@news.get2net.dk...
> jo det kan man vel nok godt sige.... Men en ide er at veje det inden man
> tilbereder det, og så vejer det bagefter. så ved man jo hvad forskellen
> er.... Men det er da ikke sjovt at alt skal vejes. men det virker...
Jamen det er såmænd ikke det med, at meget skal vejes, der er et problem i
mine øjne. Min egen kostplan er også baseret på at mange fødevarer skal
vejes. Men mine opskrifter angiver eksempelvis 100 g rå pastaskruer til en
ret, og det ville da være smart om DDV gjorde det samme med deres
opskrifter, så folk kunne nøjes med at veje den ene gang *S*.
Gudskelov skal alt så ikke vejes i min kostplan, og det er jeg faktisk
rigtig glad for *S*. Det er vejet på forhånd så at sige, fordi der i et
måltid godt kan stå, at jeg skal have 1 gulerod, 1 rugklapper med to
frikadeller (efter opskrift fra kostplanen naturligvis), 4 skiver agurk og
en banan eksempelvis og så er der angivet et samlet kalorieantal for
måltidet. Så kan størrelsen på en gulerod eller en banan naturligvis godt
variere og det påvirker naturligvis vægten og dermed også kalorietallet, men
det er jo småting og det virker ganske fortinligt trods denne unøjagtighed.
Mange hilsner
Puk