/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Frysning af butterdej
Fra : anders


Dato : 04-11-03 15:31

Har hørt at når man først har bagt butterdej, så kan/bør man ikke fryse
dejen ned igen. Er dette korrekt? Hvad er det der er så farligt ved det?

Mvh.
Anders



 
 
Jørgen Hess (04-11-2003)
Kommentar
Fra : Jørgen Hess


Dato : 04-11-03 20:59


"anders" <tox@xot.denmark> skrev i en meddelelse
news:3fa7b7d7$0$4362$d40e179e@nntp03.dk.telia.net...
> Har hørt at når man først har bagt butterdej, så kan/bør man ikke
fryse
> dejen ned igen. Er dette korrekt? Hvad er det der er så farligt ved
det?
>
> Mvh.
> Anders
>
>
Hvis det først er bagt er det vel ikke længere dej? Og jeg ved ikke om
man kan bevare sprødheden i det færdigbagte efter optøning.
Hvis du mener om man ikke kan nedfryse en optøet butterdej igen -
Butterdej er, så vidt jeg husker, lavet af mel, vand lidt eddike og
smør/margarine, der møjsommeligt er indrullet i dejen. Der er ingen
gær eller andre hævestoffer i. Så hvad skulle forhindre genfrysning af
det?
mvh
Jørgen




Inger Pedersen (04-11-2003)
Kommentar
Fra : Inger Pedersen


Dato : 04-11-03 22:25


"anders" <tox@xot.denmark> skrev i en meddelelse

> Har hørt at når man først har bagt butterdej, så kan/bør man ikke fryse
> dejen ned igen. Er dette korrekt? Hvad er det der er så farligt ved det?

Jeg tror ikke, der er noget farligt ved det, men butterdejsbagværk er jo let
og luftigt og smuldrer meget nemt.
Med mindre der er en meget god grund ville jeg ikke gøre det - det er altså
træls at stå med en pose butterdejsflager

Hilsen Inger



Nette (05-11-2003)
Kommentar
Fra : Nette


Dato : 05-11-03 11:06


"anders" skrev i en meddelelse
news:3fa7b7d7$0$4362$d40e179e@nntp03.dk.telia.net...
> Har hørt at når man først har bagt butterdej, så kan/bør man ikke fryse
> dejen ned igen. Er dette korrekt? Hvad er det der er så farligt ved det?

Jeg har tit frosset butterdej. Men du KAN risikere det bliver meget "flaget"
og ligeledes så bliver harsk i smagen, da margarinen er meget
gennemtrængende.

Nette



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste