/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Elastik i mikrobølgeovn
Fra : Bo Warming


Dato : 27-10-03 06:57

Min mor købte særlig snor, når hun lavede "benløse fugle", indtil min far
skældte ud at al tråd fra fra sykassen kunne bruges, og hvad med gummibånd,
til at holde sammen på kødstykkerne?

Omsider så jeg chancen for at bruge gummi-elastikker til madlavning, da jeg
havde købt rigelig krydderboller og ville producere sandwitch til hele ugen
i mikrobølgeovnen, med hakket kød og andet lækkert som fyld

De voluminøse boller kunne ikke være der, så jeg samlede dem i stabler (og
lagde et mellemlægspapir i top og bund, men det var unødvendigt) og et par
elastikker til at gøre hver stavl kort og kompakt , og efter
mikrobølgeopvarmning var bollerne stivnet til dejlig kompakte sandwiches,
der ikke krummer så meget. Lissom når man bruger toaster, der varmer fra
begge sider. Her kunne jeg producere langt flere på een gang..
Mens opvarmning sker og der er kontinuert vedvarende pres, bliver brødmassen
skrumpet mere og mere, og fyld-snavet klemt bedre og bedre ud . Selvfølgelig
er der ingen afsmag fra gummibåndene


--
Bo Warming
Bjelkes Alle 46, 2200 København N
Tel: 3586 1000, fax: 3586 1001
http://www.glistrup.com



 
 
kelds snabela ofir d~ (27-10-2003)
Kommentar
Fra : kelds snabela ofir d~


Dato : 27-10-03 21:50

On Mon, 27 Oct 2003 06:57:03 +0100, "Bo Warming"
<ELTZNXFXSMII@spammotel.com> wrote:

>Min mor købte særlig snor, når hun lavede "benløse fugle", indtil min far
>skældte ud at al tråd fra fra sykassen kunne bruges, og hvad med gummibånd,
>til at holde sammen på kødstykkerne?
>
>Omsider så jeg chancen for at bruge gummi-elastikker til madlavning, da jeg
>havde købt rigelig krydderboller og ville producere sandwitch til hele ugen
>i mikrobølgeovnen, med hakket kød og andet lækkert som fyld
>
>De voluminøse boller kunne ikke være der, så jeg samlede dem i stabler (og
>lagde et mellemlægspapir i top og bund, men det var unødvendigt) og et par
>elastikker til at gøre hver stavl kort og kompakt , og efter
>mikrobølgeopvarmning var bollerne stivnet til dejlig kompakte sandwiches,
>der ikke krummer så meget. Lissom når man bruger toaster, der varmer fra
>begge sider. Her kunne jeg producere langt flere på een gang..
>Mens opvarmning sker og der er kontinuert vedvarende pres, bliver brødmassen
>skrumpet mere og mere, og fyld-snavet klemt bedre og bedre ud . Selvfølgelig
>er der ingen afsmag fra gummibåndene

Det lyder som om det måske var en kulinarisk fordel, hvis gummibåndene
rent faktisk gav afsmag. Du skal nok bare give dem 1 time mere....
Hvorfor ikke bare drikke varmt vand for hanen og gnaske på nogle
boullionterninger - det er da meget lettere-

KS

Bo Warming (28-10-2003)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 28-10-03 06:05

"kelds snabela ofir dot dk" <kelds@ofir.dk> wrote in message
news:121rpvkl4s4op3varrkg94m7rdecd7p8f3@4ax.com...
> On Mon, 27 Oct 2003 06:57:03 +0100, "Bo Warming"
> <ELTZNXFXSMII@spammotel.com> wrote:
>
> >Min mor købte særlig snor, når hun lavede "benløse fugle", indtil min far
> >skældte ud at al tråd fra fra sykassen kunne bruges, og hvad med
gummibånd,
> >til at holde sammen på kødstykkerne?
> >
> >Omsider så jeg chancen for at bruge gummi-elastikker til madlavning, da
jeg
> >havde købt rigelig krydderboller og ville producere sandwitch til hele
ugen
> >i mikrobølgeovnen, med hakket kød og andet lækkert som fyld
> >
> >De voluminøse boller kunne ikke være der, så jeg samlede dem i stabler
(og
> >lagde et mellemlægspapir i top og bund, men det var unødvendigt) og et
par
> >elastikker til at gøre hver stavl kort og kompakt , og efter
> >mikrobølgeopvarmning var bollerne stivnet til dejlig kompakte sandwiches,
> >der ikke krummer så meget. Lissom når man bruger toaster, der varmer fra
> >begge sider. Her kunne jeg producere langt flere på een gang..
> >Mens opvarmning sker og der er kontinuert vedvarende pres, bliver
brødmassen
> >skrumpet mere og mere, og fyld-snavet klemt bedre og bedre ud .
Selvfølgelig
> >er der ingen afsmag fra gummibåndene
>
> Det lyder som om det måske var en kulinarisk fordel, hvis gummibåndene
> rent faktisk gav afsmag. Du skal nok bare give dem 1 time mere....
> Hvorfor ikke bare drikke varmt vand for hanen og gnaske på nogle
> boullionterninger - det er da meget lettere-

Mit enkle, praktiske trick handler alene om mekanisk sammentrykning af mad,
så det får bekvem form under opvarmningsprocessen.

Man kan iøvrigt også sætter noget tungt ovenpå det opvarmede, bløde mad,
efter det er taget ud af mikrobølgeovnen, og så lade det køle under pres, så
man får en sandvich man kan gabe over. Hvem kan gabe over en
dobbelt-hamburger?

Kemisk smagskvalitet er irellevant - men smagsafgivelse fra gummibånd er
altså nul.

Smag i midtersnavet kan være alt - hakket kød, krydderier, løg osv osv. Men
dette kommer ikke i berøring med elastikkerne.Jeg taler ikke om fin
måltids-gastronomi, men doven masseproduktion af lækre madpakker til hele
ugen



Michael (28-10-2003)
Kommentar
Fra : Michael


Dato : 28-10-03 07:51

Bo Warming <ELTZNXFXSMII@spammotel.com> skrev:
>"kelds snabela ofir dot dk"
><kelds@ofir.dk> wrote in message
>news:121rpvkl4s4op3varrkg94m7rdecd7p8
>f3@4ax.com...
>> On Mon, 27 Oct 2003 06:57:03 +0100, "Bo Warming"
>> <ELTZNXFXSMII@spammotel.com> wrote:
>>
>> >Min mor købte særlig snor, når hun
>> >lavede "benløse fugle", indtil min far
>> >skældte ud at al tråd fra fra
>> >sykassen kunne bruges, og hvad med
>gummibånd,
>> >til at holde sammen på
>> >kødstykkerne?
>> >
>> >Omsider så jeg chancen for at
>> >bruge gummi-elastikker til
>> >madlavning, da
>jeg
>> >havde købt rigelig krydderboller
>> >og ville producere sandwitch til hele
>ugen
>> >i mikrobølgeovnen, med hakket kød
>> >og andet lækkert som fyld
>> >
>> >De voluminøse boller kunne ikke
>> >være der, så jeg samlede dem i stabler
>(og
>> >lagde et mellemlægspapir i top og
>> >bund, men det var unødvendigt) og et
>par
>> >elastikker til at gøre hver stavl
>> >kort og kompakt , og efter
>> >mikrobølgeopvarmning var bollerne
>> >stivnet til dejlig kompakte sandwiches,
>> >der ikke krummer så meget. Lissom
>> >når man bruger toaster, der varmer fra
>> >begge sider. Her kunne jeg
>> >producere langt flere på een gang..
>> >Mens opvarmning sker og der er
>> >kontinuert vedvarende pres, bliver
>brødmassen
>> >skrumpet mere og mere, og
>> >fyld-snavet klemt bedre og bedre ud .
>Selvfølgelig
>> >er der ingen afsmag fra gummibåndene
>>
>> Det lyder som om det måske var en
>>kulinarisk fordel, hvis gummibåndene
>> rent faktisk gav afsmag. Du skal
>>nok bare give dem 1 time mere....
>> Hvorfor ikke bare drikke varmt vand
>>for hanen og gnaske på nogle
>> boullionterninger - det er da
>>meget lettere-
>
>Mit enkle, praktiske trick handler
>alene om mekanisk sammentrykning af mad,
>så det får bekvem form under
>opvarmningsprocessen.
>
>Man kan iøvrigt også sætter noget
>tungt ovenpå det opvarmede, bløde mad,
>efter det er taget ud af
>mikrobølgeovnen, og så lade det køle
>under pres, så
>man får en sandvich man kan gabe
>over. Hvem kan gabe over en
>dobbelt-hamburger?
>
>Kemisk smagskvalitet er irellevant -
>men smagsafgivelse fra gummibånd er
>altså nul.
>
>Smag i midtersnavet kan være alt -
>hakket kød, krydderier, løg osv osv. Men
>dette kommer ikke i berøring med
>elastikkerne.Jeg taler ikke om fin
>måltids-gastronomi, men doven
>masseproduktion af lækre madpakker til hele
>ugen

--
Kan jeg bruge alm. elastikker??
Hvad er bedst dem fra Bilka eller Superbrugsen??

Venligst/Best regards

Michael


Bo Warming (28-10-2003)
Kommentar
Fra : Bo Warming


Dato : 28-10-03 08:13

"Michael (slet L8JFL)" <winstar@L8JFLwebspeed.dk> wrote in message
news:10673239870.33062059329276@dtext.news.tele.dk...
> Bo Warming <ELTZNXFXSMII@spammotel.com> skrev:
> >"kelds snabela ofir dot dk"
> ><kelds@ofir.dk> wrote in message
> >news:121rpvkl4s4op3varrkg94m7rdecd7p8
> >f3@4ax.com...
> >> On Mon, 27 Oct 2003 06:57:03 +0100, "Bo Warming"
> >> <ELTZNXFXSMII@spammotel.com> wrote:
> >>
> >> >Min mor købte særlig snor, når hun
> >> >lavede "benløse fugle", indtil min far
> >> >skældte ud at al tråd fra fra
> >> >sykassen kunne bruges, og hvad med
> >gummibånd,
> >> >til at holde sammen på
> >> >kødstykkerne?
> >> >
> >> >Omsider så jeg chancen for at
> >> >bruge gummi-elastikker til
> >> >madlavning, da
> >jeg
> >> >havde købt rigelig krydderboller
> >> >og ville producere sandwitch til hele
> >ugen
> >> >i mikrobølgeovnen, med hakket kød
> >> >og andet lækkert som fyld
> >> >
> >> >De voluminøse boller kunne ikke
> >> >være der, så jeg samlede dem i stabler
> >(og
> >> >lagde et mellemlægspapir i top og
> >> >bund, men det var unødvendigt) og et
> >par
> >> >elastikker til at gøre hver stavl
> >> >kort og kompakt , og efter
> >> >mikrobølgeopvarmning var bollerne
> >> >stivnet til dejlig kompakte sandwiches,
> >> >der ikke krummer så meget. Lissom
> >> >når man bruger toaster, der varmer fra
> >> >begge sider. Her kunne jeg
> >> >producere langt flere på een gang..
> >> >Mens opvarmning sker og der er
> >> >kontinuert vedvarende pres, bliver
> >brødmassen
> >> >skrumpet mere og mere, og
> >> >fyld-snavet klemt bedre og bedre ud .
> >Selvfølgelig
> >> >er der ingen afsmag fra gummibåndene
> >>
> >> Det lyder som om det måske var en
> >>kulinarisk fordel, hvis gummibåndene
> >> rent faktisk gav afsmag. Du skal
> >>nok bare give dem 1 time mere....
> >> Hvorfor ikke bare drikke varmt vand
> >>for hanen og gnaske på nogle
> >> boullionterninger - det er da
> >>meget lettere-
> >
> >Mit enkle, praktiske trick handler
> >alene om mekanisk sammentrykning af mad,
> >så det får bekvem form under
> >opvarmningsprocessen.
> >
> >Man kan iøvrigt også sætter noget
> >tungt ovenpå det opvarmede, bløde mad,
> >efter det er taget ud af
> >mikrobølgeovnen, og så lade det køle
> >under pres, så
> >man får en sandvich man kan gabe
> >over. Hvem kan gabe over en
> >dobbelt-hamburger?
> >
> >Kemisk smagskvalitet er irellevant -
> >men smagsafgivelse fra gummibånd er
> >altså nul.
> >
> >Smag i midtersnavet kan være alt -
> >hakket kød, krydderier, løg osv osv. Men
> >dette kommer ikke i berøring med
> >elastikkerne.Jeg taler ikke om fin
> >måltids-gastronomi, men doven
> >masseproduktion af lækre madpakker til hele
> >ugen
>
> --
> Kan jeg bruge alm. elastikker??
> Hvad er bedst dem fra Bilka eller Superbrugsen??

Det er vist helt ligegyldigt.

Da jeg var barn, lærte jeg af min genbrugs-mindede ingeniør-far at opsamle
elastikker, der lå på fortovet - og især efter at postbudene spreder brede
elastikker om sig, kan jeg ikke la vær, når jeg ser en sådan solid sag, der
havde været en Guds gave i min slangebøsse-barndom!

Men til nævnte mad-brug køber jeg i en tikroners butik en lille plastpose
med masser af gummibånd i forskellige farver og størrelser.

Iøvrigt er gummibånd, elastikpistoler, der skyder dem af, og kondomer og
andre balloner fremragende, billigt, fantasiudviklende legetøj for børn i
mange aldre.



Michael (28-10-2003)
Kommentar
Fra : Michael


Dato : 28-10-03 08:26

Bo Warming <ELTZNXFXSMII@spammotel.com> skrev:
>"Michael (slet L8JFL)"
><winstar@L8JFLwebspeed.dk> wrote in message
>news:10673239870.33062059329276@dtext
>.news.tele.dk...
>> Bo Warming
>><ELTZNXFXSMII@spammotel.com> skrev:
>> >"kelds snabela ofir dot dk"
>> ><kelds@ofir.dk> wrote in message
>> >news:121rpvkl4s4op3varrkg94m7rdecd 7p8
>> >f3@4ax.com...
>> >> On Mon, 27 Oct 2003 06:57:03
>> >>+0100, "Bo Warming"
>> >> <ELTZNXFXSMII@spammotel.com> wrote:
>> >>
>> >> >Min mor købte særlig snor, når hun
>> >> >lavede "benløse fugle", indtil min far
>> >> >skældte ud at al tråd fra fra
>> >> >sykassen kunne bruges, og hvad med
>> >gummibånd,
>> >> >til at holde sammen på
>> >> >kødstykkerne?
>> >> >
>> >> >Omsider så jeg chancen for at
>> >> >bruge gummi-elastikker til
>> >> >madlavning, da
>> >jeg
>> >> >havde købt rigelig
>> >> >krydderboller
>> >> >og ville producere sandwitch til hele
>> >ugen
>> >> >i mikrobølgeovnen, med hakket kød
>> >> >og andet lækkert som fyld
>> >> >
>> >> >De voluminøse boller kunne ikke
>> >> >være der, så jeg samlede dem i stabler
>> >(og
>> >> >lagde et mellemlægspapir i top og
>> >> >bund, men det var unødvendigt) og et
>> >par
>> >> >elastikker til at gøre hver stavl
>> >> >kort og kompakt , og efter
>> >> >mikrobølgeopvarmning var bollerne
>> >> >stivnet til dejlig kompakte sandwiches,
>> >> >der ikke krummer så meget. Lissom
>> >> >når man bruger toaster, der varmer fra
>> >> >begge sider. Her kunne jeg
>> >> >producere langt flere på een gang..
>> >> >Mens opvarmning sker og der er
>> >> >kontinuert vedvarende pres, bliver
>> >brødmassen
>> >> >skrumpet mere og mere, og
>> >> >fyld-snavet klemt bedre og bedre ud .
>> >Selvfølgelig
>> >> >er der ingen afsmag fra gummibåndene
>> >>
>> >> Det lyder som om det måske var en
>> >>kulinarisk fordel, hvis gummibåndene
>> >> rent faktisk gav afsmag. Du skal
>> >>nok bare give dem 1 time mere....
>> >> Hvorfor ikke bare drikke varmt vand
>> >>for hanen og gnaske på nogle
>> >> boullionterninger - det er da
>> >>meget lettere-
>> >
>> >Mit enkle, praktiske trick handler
>> >alene om mekanisk sammentrykning af mad,
>> >så det får bekvem form under
>> >opvarmningsprocessen.
>> >
>> >Man kan iøvrigt også sætter noget
>> >tungt ovenpå det opvarmede, bløde mad,
>> >efter det er taget ud af
>> >mikrobølgeovnen, og så lade det køle
>> >under pres, så
>> >man får en sandvich man kan gabe
>> >over. Hvem kan gabe over en
>> >dobbelt-hamburger?
>> >
>> >Kemisk smagskvalitet er irellevant -
>> >men smagsafgivelse fra gummibånd er
>> >altså nul.
>> >
>> >Smag i midtersnavet kan være alt -
>> >hakket kød, krydderier, løg osv osv. Men
>> >dette kommer ikke i berøring med
>> >elastikkerne.Jeg taler ikke om fin
>> >måltids-gastronomi, men doven
>> >masseproduktion af lækre madpakker til hele
>> >ugen
>>
>> --
>> Kan jeg bruge alm. elastikker??
>> Hvad er bedst dem fra Bilka eller
>>Superbrugsen??
>
>Det er vist helt ligegyldigt.
>
>Da jeg var barn, lærte jeg af min
>genbrugs-mindede ingeniør-far at opsamle
>elastikker, der lå på fortovet - og
>især efter at postbudene spreder brede
>elastikker om sig, kan jeg ikke la
>vær, når jeg ser en sådan solid sag, der
>havde været en Guds gave i min
>slangebøsse-barndom!
>
>Men til nævnte mad-brug køber jeg i
>en tikroners butik en lille plastpose
>med masser af gummibånd i forskellige
>farver og størrelser.
>
>Iøvrigt er gummibånd,
>elastikpistoler, der skyder dem af,
>og kondomer og
>andre balloner fremragende, billigt,
>fantasiudviklende legetøj for børn i
>mange aldre.

--

Ok. Så vil jeg bruge mine brugte kondomer.

Venligst/Best regards

Michael


Peter Weis (28-10-2003)
Kommentar
Fra : Peter Weis


Dato : 28-10-03 20:32

"Michael (slet 4FXTR)" <winstar@4FXTRwebspeed.dk> wrote:

> Ok. Så vil jeg bruge mine brugte kondomer.

Hvis du putterne krydderbollerne ind i kondomet og snører til med en knude,
så bliver de heller ikke så tørre.

mvh
Peter





Michael (30-10-2003)
Kommentar
Fra : Michael


Dato : 30-10-03 21:02

Peter Weis <p.weis@email.dk.slet> skrev:
>"Michael (slet 4FXTR)"
><winstar@4FXTRwebspeed.dk> wrote:
>
>> Ok. Så vil jeg bruge mine brugte kondomer.
>
>Hvis du putterne krydderbollerne ind
>i kondomet og snører til med en knude,
>så bliver de heller ikke så tørre.
>
>mvh
>Peter


Det vil jeg da prøve *Gg*

Venligst/Best regards

Michael


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177559
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408938
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste