/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
dyreryg - hjælp
Fra : Karin Offenbach Rasm~


Dato : 24-10-03 10:47

Hej gruppe
Jeg har ikke set eller skrevet i denne gruppe før - så måske har emnet været
på bane.

Men jeg har en dyreryg som jeg meget gerne vil have et råd eller flere til
hvordan jeg tilbereder bedst muligt.Har tidligere tilberedt køller men har
en formodning om at ryggen behandles på anden måde eller???

MVH Karin



 
 
Peter Løhde Svarre (24-10-2003)
Kommentar
Fra : Peter Løhde Svarre


Dato : 24-10-03 17:22

Hej Karin

Krydder med salt og peber.

Steg den i ovnen, ved omkring 160 grader, giv den ca. 1 time pr kg, og sørg
for at der er væske i bradepanden.

Du kan evt. give den lidt spæk, så der er lidt fedtstof, da dyreryg er meget
magert kød.

Når den er stegt skal du pakke den ind i sølvpapir og lade den hvile et
kvarters tid inden du skærer den.

Så er den i vinkel!

Hilsen
Peter

"Karin Offenbach Rasmussen" <kr@dtc-online.dk> skrev i en meddelelse
news:3f98f523$0$45361$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej gruppe
> Jeg har ikke set eller skrevet i denne gruppe før - så måske har emnet
været
> på bane.
>
> Men jeg har en dyreryg som jeg meget gerne vil have et råd eller flere til
> hvordan jeg tilbereder bedst muligt.Har tidligere tilberedt køller men har
> en formodning om at ryggen behandles på anden måde eller???
>
> MVH Karin
>
>



Karin Offenbach Rasm~ (27-10-2003)
Kommentar
Fra : Karin Offenbach Rasm~


Dato : 27-10-03 12:06

Hej Peter
Mange tak for dit svar.Det vil jeg fluks prøve.
Hilsen Karin
"Peter Løhde Svarre" <svarre69@mali.tele.dk> skrev i en meddelelse
news:3f995192$0$45353$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Hej Karin
>
> Krydder med salt og peber.
>
> Steg den i ovnen, ved omkring 160 grader, giv den ca. 1 time pr kg, og
sørg
> for at der er væske i bradepanden.
>
> Du kan evt. give den lidt spæk, så der er lidt fedtstof, da dyreryg er
meget
> magert kød.
>
> Når den er stegt skal du pakke den ind i sølvpapir og lade den hvile et
> kvarters tid inden du skærer den.
>
> Så er den i vinkel!
>
> Hilsen
> Peter
>
> "Karin Offenbach Rasmussen" <kr@dtc-online.dk> skrev i en meddelelse
> news:3f98f523$0$45361$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> > Hej gruppe
> > Jeg har ikke set eller skrevet i denne gruppe før - så måske har emnet
> været
> > på bane.
> >
> > Men jeg har en dyreryg som jeg meget gerne vil have et råd eller flere
til
> > hvordan jeg tilbereder bedst muligt.Har tidligere tilberedt køller men
har
> > en formodning om at ryggen behandles på anden måde eller???
> >
> > MVH Karin
> >
> >
>
>



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177560
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408952
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste