"Carsten Stage" <stage_nospam@fabel.dk> skrev i en meddelelse...
> V har lige talt om diverse til at putte i sandwich. Selvfølgelig skal der
> også æggesalat til - men hvilken opskrift er den bedste?
>
> Alle kunne huske, at den man fik i Magasins cafeteria i gamle dage nok var
> den bedste - men hvad bestod den af?
Ja, en æggesandwich m. karse fra Magasin i de såkaldte go'e gamle
dage, - det var bare alle tiders! - De nye smørrebrødsjomfruer kan
ikke finde ud af det.. - ævv!
Jeg tror nedenstående opskrift fra Tørsleff's Husmoder Service ligner
en del ...
Æggesalat:
4 hårdkogte æg
1 tsk sellerisalt
¼ tsk hvid peber
karry eller paprika
2 spsk olie
Æggene pilles og hakkes. Krydderierne røres i olien. Salaten samles
hermed. Den kan drysses med friskhakket persille, karse, kørvelblade
eller fintklippet dild.
www.toersleff.dk/
PS: I stedet for olie kan bruges mayonnaise, ymer eller cremefraiche.
Med venlig hilsen
Peter W. Bosse
Sandwichen har fået navn efter John Montagu, den 4. jarl af Sandwich.
Jarlen var en lidenskabelig spillefugl, så han fik køkkenet til at lægge
et stykke kød mellem to skiver brød så han kunne spise uden at skulle
være nødt til at forlade spillebordet.
- ukendt