|
| Kærnemælkssuppe Fra : Thomas Thisted Peter~ |
Dato : 16-10-03 08:27 |
|
Hej Alle
Vi var et par stykker, der i går over et godt måltid mad, kom til at
diskutere kærnemælkssuppe. Ingen af os havde fået denne dejlige spise i mere
end 10 år.
Derfor: Er der en af jer, der ligger inde med en god opskrift?
pft.
Thomas Thisted Petersen
_____
Some see the cup as half-full
Some see the cup as half-empty
I see the cup as too big
| |
Else Holm (16-10-2003)
| Kommentar Fra : Else Holm |
Dato : 16-10-03 09:04 |
|
"Thomas Thisted Petersen" <regionstorkbh@get2net.dk> skrev i en
meddelelse news:%Krjb.186$Ut2.166@news.get2net.dk
> Hej Alle
>
> Vi var et par stykker, der i går over et godt måltid mad, kom til at
> diskutere kærnemælkssuppe.
Den udgave, vi bruger her i huset, er ganske simpelt en
opbagning - ligesom når du bager en sovs op -
begyndende med margarine og mel og så kærnemælk,
til konsistensen er passende.
Der tilsættes sukker efter smag + rosiner -
og serveres med en (stor) klat flødeskum!
I stedet for rosiner kan der tilsættes syltede blommer.
--
Else
| |
Inger Pedersen (19-10-2003)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 19-10-03 19:52 |
|
"Thomas Thisted Petersen" <regionstorkbh@get2net.dk> skrev i en meddelelse
news:%Krjb.186$Ut2.166@news.get2net.dk...
> Hej Alle
>
> Vi var et par stykker, der i går over et godt måltid mad, kom til at
> diskutere kærnemælkssuppe. Ingen af os havde fået denne dejlige spise i
mere
> end 10 år.
>
> Derfor: Er der en af jer, der ligger inde med en god opskrift?
1. Kærnemælk, jævnet med buddingpulver og tilsat sukker og rosiner (sådan
lavede min mor den).
2. Kærnemælk, til dels jævnet med maizena og lieret med æggesnaps - smagt
til med reven citronskal og sukker og serveret med en klat flødeskum (den
bedste).
Hilsen Inger
| |
|
|