[Trinita | Sun, 12 Oct 2003 18:56:22 +0200]
>Jeg har hørt at der i brød, pasta, ris og kartofler er mange tomme
>kulhydrater, hvad betyder det helt præcist?
Det er der heller ikke noget der hedder, altså tomme kulhydrater :)
Men der er forskel på kulhydrater, nogle optages lynhurtigt, f.eks.
diverse sukkerarter, nogle optages relativt hurtigt (stivelse fra
hvedemed o.l.) og nogle optages slet ikke (rene kostfibrer).
Hvedebrød, pasta, ris og kartofler er mange letomsættelige kulhydrater,
uden nogen former for kostfibre eller fedt til at nedsætte den
indvirkning det har på din fordøjelse og blodsukker.
>Hvilken rugbrød er bedst at købe??
Kig på det med de færeste mængder kulhydrat og den største mængde
kostfibre - betyder kalorier ikke så meget, anbefaler jeg brød med mere
fedt da det sinker optagelsen af kulhydraterne i brødet.
René
www.rene.hjorth.com
&
www.lowcarb.dk